TILBUD PÅ ARKIVSKABE!

tilbud arkivskab

Vi har i øjeblikket tilbud på 2 af vores COMBI-SYSTEM arkivskabe!

Vores arkiv- og reolskabe egner sig til utallige formål, og står du og mangler en løsning til opbevaring, kan vi utvivlsomt være til hjælp her.

Tilbuddet drejer sig om stålskabene Arkivskab 05505 samt Arkivskab 05506Vi sælger dem til den fordelagtige pris 1195 kr. eks. moms stykket.

Vores arkivskabe er fremstillet af galvaniseret og pulverlakeret stål, og de er af højeste kvalitet. Disse stålskabe er ufattelig holdbare og hårdføre, og de kan holde til lidt af hvert og kan derfor bruges i de fleste indendørsmiljøer. Så om du skal opbevare kontorartikler, værktøj eller kemikalier, vil disse COMBI-SYSTEM arkiv- og reolskabe være perfekte. Reolskabene er ikke kun langtidsholdbare, de er også nemme at vedligeholde og rengøre.

Skabene består af én sektion med to låger, samtlige komponenter er galvaniseret stål, og vi har dertil udstyret det med en 2-punktslås og udluftning. Som udgangspunkt producerer vi arkivskabene med 4 flytbare hylder, men ved tilkøb kan flere hylder indsættes.

Den primære forskel på de to arkivskabe er deres størrelser, som er:

Arkivskab 05505: 400 x 800 x 1800 – alle mål i mm

Arkivskab 05506: 440 x 900 x 1980 – alle mål i mm

Du kan læse meget mere om de individuelle skabe samt vores øvrige sortiment af arkivskabe ved at klikke her.

Tilbuddet forløber så længe lager haves. Vi leverer i hele Danmark, og vi kan levere med dags varsel.

Har du nogle spørgsmål eller vil du gerne tage imod dette fordelagtige tilbud, er du velkommen til at kontakte os på Tlf: +45 8640 1200 eller Tlf: +45 8640 8144. Du kan finde vores øvrige kontaktoplysninger her.

Arkivskabene er produceret på vores fabrik i Randers. Vi har med egne hænder tegnet og konstrueret vores produkter, og derfor står vi selvfølgelig inde for den fremragende kvalitet. Vi sætter barren højt, hvad angår kvalitet, og derfor har vi fra materialerne til håndværket nøjsomt sørget for, at alt lever op til vores høje kvalitetskrav. Disse dansk-producerede produkter følger selvfølgelig Arbejdstilsynets nyeste anbefalinger og regler angående arbejdsmiljø.

Share

Skriv et svar