Guide til omklædning – del 3

23. januar 2020 0 Af combi

Dette er den tredje og sidste del i denne guide. Vi vil med guiden give et grundigt overblik over, hvad vores sortiment har at byde på, når det gælder omklædning.
I guidens del 1 og del 2 har vi gennemgået fem forskellige omklædningsskabe, og i denne del vil vi fuldende omklædningsrummet med andre slags faciliteter.

Omklædningsbænke

I et omklædningsrum er det selvfølgelig ret behændigt at kunne sidde ned. Derfor har vi i vores sortiment skabt siddepladser med vores udvalg af bænke. Udvalget kan inddeles i tre: fritstående bænke, væghængte bænke og omklædningsbænke. De har dét tilfælles, at selve stellet er udført i stål (og kan pulverlakeres), mens selve sædet normalvis er lavet af lakeret fyr. De fritstående bænke kommer i længder af 1000 mm, 1200 mm, 1500 mm og 2000 mm. Som sikkert er tydeligt, er disse bænke tiltænkt at stå frit eller i hvert fald ikke tilknyttet andet inventar. Sædedybden er 360 mm, og højden er 580 mm. Det er i øvrigt også muligt at få en bænk med integreret skohylde.

Vores væghængte bænke kan ikke kun hænges på en væg, men også monteres på bunden af vores garderobeskabe og garderobebokse. De væghængte bænke kommer i længder af 1000 mm, 1500 mm samt 2000 mm, men vi kan også tilpasse længderne, hvis bænken er tiltænkt en påmontering til et garderobeskab.

Vores omklædningsbænke er bænke med knagerække. En konstruktion går fra bænkens to ender op over selve bænken i en højde af 1670 mm. Vi har både enkelt og dobbelte omklædningsbænke. Er løsningen dobbelt, betyder det, at der er to bænke med en knagerække i midten. Disse omklædningsbænke kommer i længder af 1000 mm, 1200 mm, 1500 mm, 2000 mm, 2500 og 3000 mm. Foruden dette udvalg tilbyder vi deslige specialløsninger – vi har blandt andet konstrueret en bænk i en trekantet formation for William Demant.

Knagerækker

Udover vores omklædningsbænke, hvor der er integreret knagerække, har vi også et udvalg af væghængte knagerækker. De kommer i længder af 1000 mm, 1200 mm, 1500 mm og 2000 mm – der er otte knager på 1000 mm og dermed 24 knager i den 2000 mm lange knagerække.

Knagerækkerne er udført i lakeret stål, og de kan selvfølgelig integreres med både fritstående eller væghængte bænke.

Sko- og hattehylder

Som supplerende inventar til fx vores garderobeskabe har vi dette udvalg af sko- og hattehylder.

Vores skoreol er 800 mm høj og består af tre hylder. Reolen er 1000 mm bred, og der er derfor plads til omkring 9-12 sko (afhængig af, hvor store skoene er). Skoreolen er opsvejst i stål, pulverlakeret og derefter samlet. Den er nem at rengøre for snavs, og den bliver naturligvis ikke plettet eller lignende. I samme boldgade har vi den føromtalte bænk med to integrerede skohylder.

Vores hattehylde er væghængt, og den har en integreret bøjlestang, hvorpå det altså er muligt at hænge overtøj. Hylden er 1000 mm bred og 350 mm, og den er udført i pulverlakeret stål.

Endeligt består dette udvalg af et hatte-skohyldesystem. Det er et system, der kan monteres på siden af fx en garderobeboks, men det kan også monteres på væg og bæring. Systemet består af en skohylde i bunden og en hattehylden i toppen – herunder er der en bøjlestang, hvorfra du kan hænge tøj og overtøj.
Systemet er udført i stål og er 525 mm dyb og 600 mm, 900 mm eller 1200 mm bred.Og hermed afrunder vi vores guide til omklædning. Forhåbentligt har vi givet en god indsigt i vores sortiment og skitseret, hvilke produkter i vores store sortiment, der er tiltænkt omklædning. Du finder guidens første del her. Her fortæller vi om vores garderobeskabe og –bokse.

Og guidens anden del finder du her. Her fortæller vi om vores rent-/snavsetøjsskabe, Z-skabe og om Metro Tøjstativ.