VI UDLEJER KONTORFACILITET PÅ 268 m2

26. februar 2020 0 Af combi

I samme bygning som vores eget kontor og værksted er der fremragende faciliteter til et erhvervskontor. Kontoret har egen indgang og er selvstændigt placeret, og så er det ideelt til virksomheder, der har brug for lager og/eller showroom.

Lejen er fastsat på 10.000 om måneden, og så er indskuddet tre måneders leje + depositum.

Kontoret har et areal på 268 m2, der er belysning fra store vinduer langs bygningens nordlige side, og lokalerne er rummelige.

Indgangen fører til en åben og lys entré, hvor der kan indrettes med fx siddepladser, fælles opholdsplads eller eventuelt en lille receptionsdisk.

Kontoret består af fire kontorlokaler, der er mellem 11 og 17 m2 store. Dertil er der to store lager- og/eller showroomlokaler (på 90 m2 og 57 m2) – det ene af disse kan sagtens omdannes til et mødelokale/konferencerum.
I tekøkkenet er der vask, elkedel og godt med skabsplads, og så er der plads til at sætte et lille spisebord op, hvis man ønsker. Kontoret huser også et toilet samt brusekabine og et serverrum.

Vi – og kontoret – hører hjemme på Slåenvej 2E, 8930 Randers NØ. Det er ca. 10 minutters kørsel fra Randers midtby, og så er der gode busforbindelser til rutebilstationen.

Der er mulighed for parkering direkte foran indgangen ude på fælles vej, ligesom vi også stiller egen parkeringsplads til rådighed.

Lokalerne trænger nok til at blive shinet lidt op, men det betyder til gengæld, at der er rig mulighed for at sætte sit eget præg på interiør.

Ved spørgsmål, ønske om besigtigelse eller lignende bedes du kontakte os på tlf. 86 40 81 44.