Et kig i arkiverne… I omklædningen hos Novo Nordisk

COMBI-SYSTEM har igennem mange år været del af en lang række projekter. Vi vil med denne føljeton fortælle lidt om et projekt og samtidig bringe fortiden frem til nutiden. Vi forsyner til stadighed stålinventar og udendørsmiljøer til projekter, store som små, og det vil vi gerne knytte nogle ord til. Måske sidder du med et lignende projekt og mangler COMBI-SYSTEMs håndværk og ekspertise?

Du kan læse føljetonens øvrige afsnit her og her. I dette afsnit vil vi fortælle om et godt og kontinuerligt samarbejde med Novo Nordisk.


Den globale lægemiddelvirksomhed Novo Nordisk er selvsagt en stor arbejdsplads for mange mennesker. Af den årsag er der helt naturligt et stort behov for omklædningsfaciliteter – og vi har med glæde leveret en række forskellige løsninger igennem årene.

 

Vi har hovedsageligt leveret garderobeskabe, garderobebokse og Z-skabe til Novo Nordisks forskellige lokaliteter. Som vil gøre sig tydeligt i de nedenstående billeder, er vores udvalg af omklædningsskabe repræsenteret utroligt godt – det er en vid udstrækning af modeller, farver og tilpasninger, der gør sig gældende.


Garderobeskabe & Z-skabe


Så sent som i april har vi leveret et 6 rums Z-skab 400 mm med gråt kabinet og hvide døre. Igennem tiden har vi forsynet Novo Nordisk med garderobeskabe og Z-skabe i flere afskygninger.

 

Matchende til en stor ordre af garderobebokse har vi produceret en række 2 rums, 3 rums og 4 rums garderobeskabe med hvide døre og kabinet, perforerede døre og påmonterede bænke i lakeret ask. Skabene er hver 300 mm brede, og de er udstyret med en firecifret kodelås