GLÆDELIG JUL & GODT NYTÅR!

En stor julehilsen til vores kunder og leverandører, vores samarbejdspartnere og venner af huset – det har været et udfordrende år, men vi er kommet helskindet igennem, og en stor tak skal lyde for et godt samarbejde. Må det fortsætte i det nye år!


COMBI-SYSTEM har haft et spændende år med mange sjove opgaver. Vi har været involveret i en del projekter, hvor kreativiteten er blevet vækket, og standardsortimentet måtte tilpasses. Vi nyder det nære samarbejde med vores kunder, hvor der af og til skal tænkes ud af boksen.

For første gang i et par år kan vi nu alle – i det store perspektiv – gå på juleferie uden COVID-19s hærgende indflydelse, hvilket vi naturligvis er taknemmelige for. Selvfølgelig er der nu så meget andet, der påvirker os: energikrisen og inflationen har givet prisstigninger på materialer og udgifter et ordentligt hak i tuden, og det kan vi mærke. Vi er fortrøstningsfulde for det kommende år, hvor vi håber på stabilitet i markedet, så både de større og mindre projekter kan udføres planmæssigt.

I løbet af i år har vi budt velkommen til tre nye medarbejdere, heriblandt Anatolii: En arbejdsom ukrainer, der med gåpåmod og flid har sat sit aftryk hos os. Trods sprogvanskeligheder og de naturlige personlige konsekvenser, som krigen i Ukraine medfører, har Anatolii knoklet en vis legemsdel ud af bukserne og er hurtigt blevet utrolig vellidt i firmaet. Nu er han atter i Ukraine, hvor han tager sig af sine forældre, og det har han vores største respekt for – om end vi bekymrer os meget over, hvordan han har det, og skulle han vende retur til Randers, ser vi ham gerne hos os igen. Щасливого Різдва, Анатолій!

Julen har for vores vedkommende været en travl tid med en del ordrer, der skulle ud inden nytår, og denne trend håber vi selvsagt fortsætter i det nye år.

COMBI-SYSTEM holder lukket fra og med 23. december til 1. januar – det vil sige, vi er tilbage på telefonen og ved maskinerne mandag den 2. januar. 


Med ønsket om en glædelig jul og godt nytår!

Må 2023 blive et lykkebringende år for os alle.

COMBI-SYSTEM teamet