Guide til omklædning – del 2: Z-skabe, renttøjs- og snavsetøjsskabe & Metro tøjstativ

Med denne guideserie vil vi gerne kaste et lys over vores sortiment, og hvilke muligheder det giver et omklædningsrum. I guidens første del gennemgik vi vores garderobeskabe og –bokse, og i dette indlæg gennemgår vi tre andre omklædningsskabe.

Vores rent-/snavsetøjsskabe og vores Z-skabe er nemlig også særdeles brugbare i omklædningsregi. Rent-/snavsetøjsskabe egner sig til arbejdspladser, mens Z-skabe også egner sig til andre omklædningsrum som fx på skoler, i fitnesscentre eller lignende. Et tøjstativ fra Metro vil være ideel til kontor, åbne garderober eller derhjemme.

Du finder guidens første del her og guidens sidste del her.

Z-skabe

 


I en lidt mere dekorativ løsning har vi Z-skabe. Det er garderobeskabe, hvor de to sektioner er ikke fordelt i henholdsvis højre og venstre side af selve enheden, men i stedet ”deler” de skabets midterstykke. Således vil den ene side få hele toppen, mens den anden side råder over hele bunden. Det giver et z-design, som er særligt synligt, hvis du vælger to forskellige farver til de to sider.

Z-skabene kommer med 2, 4, 6 eller 8 rum. Vi tilbyder Z-skabene med 300, 400 og 500 mm bredder, mens sortimentet også inkluderer skabe med plant/lige tag eller skråt tag. Har skabet et skråt tag, betyder det, at det hælder 30° fra skabets bagside mod fronten. Z-skabe med plant tag er 1765 mm høje, mens skabe med skråt tag er 1945 mm på sit højeste. Uanset højde og bredde er Z-skabene 525 mm dybe, hvilket godkender dem til anvendelse på arbejdspladsen.

Skabene bliver indrettet med en bøjlestang og to beklædningskroge, mens bunden i hver skabsdel kan bruges som hylde(r) – skabet til højre/øverst har to halve hylder, mens skabet til venstre/bunden har hele skabsbunden som hylde.

Et Z-skab kan bruges på arbejdspladsen såvel som på en institution eller andre steder, hvor det er nødvendigt med omklædningsfaciliteter. Skabsdørene bliver monteret med en lås, så det er et ganske sikkert sted at opbevare sine sager.

Vores Z-skabe er udført i stål og pulverlakeret. Det er som sagt kundens valg, hvad angår farverne. Du har mulighed for at designe og tilpasse helt, som du lyster.

Rent-/snavsetøjsskabe


Denne kategori af skabe gemmer på tre forskellige slags skabe, men pointen for dem alle er at gøre håndteringen af arbejdstøj nem. Det gælder om at gøre kort proces, når det gælder arbejdstøj, om det er rent eller skal til vask.

Renttøjsskabet er et højskab i en sektion. Der er 5 eller 6 rum, og alle lågerne har hver deres lås. Men samtidig har hele skabet som helhed en masternøgle, så det er muligt at åbne for hele skabsdøren og dermed for alle låger på én gang. Dette kan fx være virkelig nyttigt, hvis der er en ansvarlig for at lægge rent tøj på hylderne, så det er klart til næste arbejdsdag. Dette skab består af rum, der måler 365 mm i højden og 250 mm i bredden.

Andre gode løsninger kan være vores 4 rums oplukskab 1/4 450 mm og 8 rums oplukskab 1/4 450 mm. De har samme funktion som renttøjsskabet, da de består af en række rum, der kan låses (op) individuelt og som en helhed. De enkelte rum i disse løsninger er som regel 315 mm høje og 370 mm bredde.

Disse skabe kan kombineres med vores snavsetøjsskab, der dog også kan fungere som sin egen enhed. Snavsetøjskabet består af indkast – hvor du altså kan kaste dit vasketøj ind. Bag skabslågen har vi nemlig integreret et ophæng med en vaskepose, som selvsagt ”griber” det indkastede vasketøj. Det er ganske simpelt for rengøringen at håndtere. Det har samme højde (1765 mm) og dybde (525 mm) som de andre skabe, mens bredden er fastsat på 400 mm.

Vi har naturligvis lavet det, så det kommer til at se ganske naturligt ud sammen med renttøjsskabet, og kombinationen af de to skabe resulterer i en ufatteligt praktisk løsning, når det gælder håndteringen af rent og/eller beskidt arbejdstøj.

Samtlige skabe er selvfølgeligt udført i stål, og før de bliver samlet, bliver de pulverlakeret. Det er helt op til dig at vælge hvilken eller hvilke farver, skabene skal have, og dermed har du mulighed for at sætte dit eget præg eller matche til den øvrige indretning.

Metro tøjstativ