Guide til omklædning – del 3: Omklædningsbænke, knagerækker & sko- og hattehylder

Dette er den tredje og sidste del i denne guide.

Vi vil med guiden give et grundigt overblik over, hvad vores sortiment har at byde på, når det gælder omklædning. I guidens del 1 og del 2 har vi gennemgået fem forskellige omklædningsskabe, og i denne del vil vi fuldende omklædningsrummet med andre slags løsninger - nemlig omklædningsbænke, knagerækker og sko- og hattehylder.Omklædningsbænke

  

I et omklædningsrum er det selvfølgelig ret behændigt at kunne sidde ned. Derfor har vi i vores sortiment skabt siddepladser med vores udvalg af bænke. Udvalget kan inddeles i tre: fritstående bænke, væghængte bænke og omklædningsbænke. De har dét tilfælles, at selve stellet er udført i stål (og kan pulverlakeres), mens selve træsædet normalvis er lakeret fyr.

De fritstående bænke kommer i længder af 1000 mm, 1200 mm, 1500 mm og 2000 mm. Som sikkert er tydeligt, er disse bænke tiltænkt at stå frit eller i hvert fald ikke tilknyttet andet inventar. Sædedybden er 360 mm, og højden er 580 mm. Det er i øvrigt også muligt at få en bænk med indbygget skohylde.

Vores væghængte bænke kan ikke kun hænges på en væg, men også monteres på bunden af vores garderobeskabe og garderobebokse. De væghængte bænke kommer i længder af 1000 mm, 1500 mm samt 2000 mm, men vi kan også tilpasse længderne, hvis bænken er tiltænkt en påmontering til et garderobeskab.

Vores omklædningsbænke er bænke med knagerække. En konstruktion går fra bænkens to ender op over selve bænken i en højde af 1670 mm. Vi har både enkelt og dobbelte omklædningsbænke. Er løsningen dobbelt, betyder det, at der er to bænke med en knagerække i midten. Disse omklædningsbænke kommer i længder af 1000 mm, 1200 mm, 1500 mm, 2000 mm, 2500 og 3000 mm.

Foruden dette udvalg tilbyder vi deslige specialløsninger – vi har blandt andet konstrueret en bænk i en trekantet formation for William Demant.


Knagerækker