Skab de perfekte arbejdsstationer med PrepMate, SmartLever & SmartWall

Vi har i mange år haft et fremragende samarbejde med Metro, og vi forhandler hele sortimentet, der er ufattelig omfattende og imødekommer et hav af forskellige industrier såvel som private.

I vores indoor-sektion finder du et udvalg af Metro-produkter, som er nogle af vores mest populære løsninger. Super Erecta-serien er klassisk, utility vognene er uhyre praktiske, og MetroMax-serierne er fødevareindustriens grand old man.

I dette indlæg vil vi gerne fremhæve tre forskellige serier, som er absolut fremragende til det professionelle køkken: PrepMate, SmartLever og SmartWall. Serierne favner bredt og kan skabe de perfekte arbejdsstationer og opbevaringsmuligheder – og så er de utroligt funktionelle og fordrer et effektivt arbejdsflow på få kvadratmeter. 

Skal vi hjælpe dig med at udnytte pladsen og skabe en effektiv proces i håndteringen af madvarer og udstyr? Så kontakt os – vi står altid til rådighed.


PrepMate

  

Få det gjort hurtigere med PrepMate.

PrepMate er en multifunktionel arbejdsstation, der giver en god og effektiv mise en place. Gør op med pladsmangel og højn produktiviteten med dette system, som kan sammensættes på flere måder med diverse tilbehør.

Der er set ups til både kold og varm tilberedning, og med qwikSet kan stationen også højdejusteres.

Lær mere om PrepMate og de mange muligheder for konfigurationer her.


SmartLever

  

Ubegrænset fleksibilitet.

Sørg for et godt arbejdsflow med SmartLever - et system med uendelige muligheder for opbevaring af mad og udstyr. Konfigurér SmartLever-løsningen til en arbejdsstation eller en opbevaringsreol. SmartLever er et udkragningssystem, så der er åbne ender og nem adgang til hylderne.

Placér og flyt hylderne efter behov - og vælg den type hylde, der egner sig bedst.

Se SmartLevers mange muligheder på Metros hjemmeside.


SmartWall