Ny persondataforordning om opbevaring af data

Ny persondataforordning om sikker opbevaring af dokumenter og data med personoplysninger er trådt i kraft 25. maj 2018. Et af de mange krav til sikker opbevaring af dokumenter og digitale data med personoplysninger er, at de skal opbevares forsvarligt i sikre, aflåste skabe. Lovkravet gælder alle virksomheder i EU. Se links nederst i artiklen.

Mød ind til en frisk, opladet computer hver morgen

Combi-System har specialiseret sig i at fremstille stålskabe til sikker opbevaring af bærbare computere, telefoner og andet IT-udstyr. Skabene kan fremstilles med el-stik og plads til oplader og indbygget skjul til ledninger, så man ikke risikerer at starte sin arbejdsdag med en computer, der er løbet tør for batteri hen over weekenden.

Alle stålskabe fra Combi-System er produceret i Danmark på Combi-Systems egen virksomhed i Randers. Pladedelene er fremstillet på CNC-styrede maskiner, hvorefter alle dele er pulverlakeret med en polyesterlak, som giver meget stærke overflader. Skabene har ekstra lang holdbarhed, da alle ikke-synlige dele også er lakeret og beskyttet af lakken. Skabene kan bestilles i flere farver og monteres med kodelås eller nøgler.

Combi-System bruger den nyeste teknologi indenfor låsemekanismer, og i fremtiden vil nye elektroniske løsninger være en mulighed, når man skal låse sit skab. Når den tid kommer, kan den eksisterende lås med stor sandsynlighed udskiftes. I princippet kan alle stumper og dele på et stålskab fra Combi-System udskiftes, hvis der sker skader eller hærværk. Så skabene er fremtidssikret og en investering, der holder i mange år.

Der er et stigende behov for skabe, der kan aflåses, og som samtidig opfylder særlige krav til funktioner. Det kan eksempelvis være luftventilation i tøjskabe, møntindkast i baggage- og deponeringsskabe eller skoleskabe med plads til el-stik, opladere og computere, der også sælges til mange virksomheder i dag. Mulighederne er mange. Næsten alt kan lade sig gøre.

Har din virksomhed eller institution brug for sikker opbevaring, er I meget velkomne til at kontakte os.

Se låsbart computerskab/PC-kabinet her!

Datatilsynet: https://www.datatilsynet.dk

Share

Categories: Nyheder

Skriv et svar