Ålborg Forsyning

3. september 2007 Slået fra Af combi
Ålborg Forsyning

COMBI-SYSTEM har netop afsluttet et spændende projekt hos Ålborg Forsyning der hører under Ålborg Kommune. Projektet startede i sommeren 2012 med projektering, behovsanalyse og rådgivning.

Sammen med Ålborg Forsyning, herunder tillidsfolk, sikkerhedsrepræsentanter og medarbejderne fandt vi frem til den optimale løsning til omklædningsskabene i den nye garderobe på adressen i Ålborg.

Der er udover udtryk, design og farvevalg, lagt vægt på maksimal udnyttelse af begrænset plads, ønsker til ventilation og etablering af varmeenheder i tørreskabe der sikrer, at arbejdstøjet er tørt relativt kort tid efter, at det er hængt fugtigt i skabene.

Sikkerhedskonsulent hos Ålborg Forsyning udtaler: ”Vi er meget, meget glade for løsningen og har været så inspirerede af stålløsningerne til de timelønnede, at vi også har valgt garderobe til kontorpersonalet i stålløsninger fra COMBI-SYSTEM”.

”Vi valgte harlekin mønster i garderoben på 1. sal, og det giver et frisk pust og bidrager til oplevelsen af at vi har fået noget nyt…”

…”det har været et godt forløb”…


Omklædningsskabe