combi-system

Inspiration

HimmerLand – Garderobebokse & skab til mobiltelefoner

I samarbejde med indretningsarkitekt AM PM ApS har vi netop leveret en række garderobebokse og værdi- og smårumsskabe til HimmerLands nye faciliteter i Farsø.

Dette samarbejde har omhandlet en leverance af tilpassede garderobebokse til omklædningsfaciliteterne hos HimmerLand.

Vi har forsynet med en fordeling af 12 rums og 4 rums 1/4 garderobebokse delvist i specialmål – dybden på skabene er 450 mm (standard: 525 mm), og soklen er forhøjet fra standard 100 mm til 350 mm. Garderobeboksene er udført ikke kun med sokkel, men også med påmonteret bænk. Normalvis består vores bænke af to træbrædder, men i dette tilfælde er vi blot monteret ét bræt efter ønske.


Ordren har også indeholdt en skræddersyet skabsenhed til opbevaringen af mobiltelefoner. Igen har vi modificeret en af vores standardmodeller – dette 24 rums værdi- og smårumsskab – for at imødekomme kundens ønsker. Dybden er igen ændret: fra 250 mm til 150 mm.


Begge skabsløsninger er pulverlakerede i farve RAL 7035 grå. Garderobeboksene i omklædning er udstyret med en elektronisk kodelås, mens mobilskabet aflåses med cylinderlås. 

Dette projekt fremviser, hvordan vi med få modifikationer kan tilpasse vores standard sortiment for at imødekomme både designmæssige og funktionsmæssige bestemmelser.


En stor tak for samarbejdet til AM PM ApS samt HimmerLand