combi-system

Inspiration

Vejle Golf Club – Golfskabe

Vejle Golf Club bryster sig at være Danmarks Smukkeste Golfbane, og deres vision er at ”… give gode golfoplevelser til medlemmer og gæster på Danmarks smukkeste golfbane.”
Én måde at sørge for en god oplevelse er ved at tilbyde et tørt og sikkert sted at opbevare golfbags. Og det er her, vi kommer på banen… Eller greenen, om man vil.

I begyndelsen af 2016 har vi nemlig leveret en hulens masse (lige knap 600 stk.) golfskabe til Vejle Golf Club, som den dag i dag giver de mange golfspillere mulighed for en god og funktionel opbevaring af deres golfbags og andet udstyr.

Vi har leveret to slags skabe: Golfskab 800 og mindre skabe med el-udtag, hvori det er muligt at oplade golfbaggens batteri. Du finder en lignende løsning i vores udvalg – nemlig dette.

Golfskabene er pulverlakeret i antracitgrå (RAL 7016) og udstyret med et hængelåsgreb. Og vi må sige, at de er langtidsholdbare, fordi vi har endnu til gode at udføre service på dem.

Hos Vejle Golf Club er det muligt at leje disse skabe – de kalder dem ”caddyskabe” – og du kan henvende dig eller skrive dig op på deres hjemmeside.

En varm anbefaling til Vejle Golf Club og en stor tak for samarbejdet.