Spar 25 % på udvalgte produkter!

21. november 2019 0 Af combi

Hvis du er på jagt efter stålinventar såsom stålgarderober, arkivreoler eller skoleskabe, er det NU, du skal slå til!

Vi har netop lanceret vores tilbudskampagne, der betyder, at DU kan få 25 % rabat på et stort udvalg af vores sortiment. Tilbuddet er gældende fra den 21. november 2019 til den 1. januar 2020, og det omfatter følgende:

Og fra vores outdoor-afdeling er varegårde, renovationsskjulere samt vores udvalg af cykelstativer ligeledes inkluderet i tilbudskampagnen.

Vores sortiment af stålopbevaring gør sig egnet til et væld af formål, og derfor er vores kundekreds stor og alsidig. Du vil med vores galvaniserede stålprodukter få inventar udført i den bedste kvalitet (fra vores egen fabrik), og de er derfor langtidsholdbare og kræver ikke meget vedligeholdelse.

Det er nu, du skal springe til og benytte dig af tilbuddet – fordi du får virkelig kvalitet og værdi for pengene! Har du nogle spørgsmål, eller vil du gøre brug af vores tilbudskampagne, er du velkommen til at kontakte os på Tlf: +45 8640 1200 eller Tlf: +45 8640 8144. Du kan finde vores kontaktoplysninger her.

Vores sortiment er produceret på vores fabrik i Randers. Vi har med egne hænder tegnet og konstrueret vores produkter, og derfor står vi selvfølgelig inde for den fremragende kvalitet. Vi sætter barren højt, hvad angår kvalitet, og derfor har vi fra materialerne til håndværket nøjsomt sørget for, at alt lever op til vores høje kvalitetskrav. Disse dansk-producerede produkter følger selvfølgelig Arbejdstilsynets nyeste anbefalinger og regler angående arbejdsmiljø.