COMBI-SYSTEM er stiftet tilbage i 1990 af Jørn Mikkelsen, som også er ejer i dag.

Firmaet med hovedsæde i Randers beskæftiger til dagligt 10 medarbejdere og fabrikerer på eget automatanlæg alle former for stålinventar, til inden- og udendørs brug, udført i tyndplade og smedet stål, pulverlakeret og med den nyeste teknologi i låsemekanismer.

COMBI-SYSTEM producerer stålskabe af alle typer til mange forskellige virksomheder og kommunale institutioner.

Der er et stort behov for skabe, der kan aflåses, og som samtidig opfylder krav til særlige funktioner, eksempelvis luftventilation til tøj- og omklædningsskabe, møntindkast til baggage- og deponeringsskabe og skabe med el-stik og skjul til ledninger og oplader, så man hver morgen, når man møder ind, kan hente en frisk, opladet computer.

Med den nye persondatalov i 2018 omkring aflåsning af personfølsomme dokumenter og digitale data, er skabe til sikker opbevaring en stor del af sortimentet hos COMBI-SYSTEM, og det er da også et af de områder, hvor der produktudvikles på grund af en stigende efterspørgsel.

Udover metalskabe i alle afskygninger til indendørs brug er sortimentet stort også på outdoor. Her har vi stigende leverancer på cykelstativer og -overdækninger, bordbænkesæt og renovationsskjulere. Og flere nye produkter ser med jævne mellemrum dagens lys gennem vores produktudvikling og individuelle løsninger.

Har din institution brug for sikker og funktionel opbevaring i metal, er I meget velkomne til at kontakte os for et møde. Vi kommer gerne forbi og giver uforpligtende ideer og forslag til nye løsninger. I kan også besøge vores showroom i Randers og finde inspiration her: www.combi.dk/inspiration