Anssello Duo

Anssello Duo er konstrueret i varmgalvaniseret stål, og overdækningens tag består af polycarbonat termotagplader. Vi producerer denne overdækning på egen fabrik, og du får dermed en stålløsning i den bedste kvalitet.

Denne overdækning er karakteriseret ved sadeltaget – tværgående spær er bukket ved 10° vinkel. Anssello Duo er alsidig, og du kan bruge den til mange forskellige formål. Som carport er der plads til to biler – du finder solo-modellen her!

Ved interesse kontakter du os over telefonen eller via e-mail eller kontaktformular. Vi kan levere i hele Danmark.

Beskrivelse

Anssello Duo er udført i varmgalvaniseret stål, og konstruktionen er bygget omkring fire nedstøbte søjler. De to sider er holdt sammen af ni tværgående spær, og med en bukning på 10° har overdækningen et sadeltag. Siderne er desuden monteret med integrerede tagrender, hvorfra nedbør ledes terrænet via nedløbsrør.

Af de tre modeller af overdækninger er Anssello kendetegnet ved sadeltaget. Du kan få denne model som både solo og duo, og du kan læse mere om solo-løsningen ved at klikke her. Denne duo kan huse to biler, hvis du bruger overdækningen som stålcarport.

En varmgalvaniseret stålkonstruktion betyder selvfølgelig, at det er en modstandsdygtig og slagfast overdækning, der i øvrigt beskytter mod rust. Anssello Duo bliver betonstøbt 900 mm ned i terrænet, og derfor står den sikkert og solidt. Konstruktionens særskilte dele bliver sat sammen af stærke og solide skruer, bolte og møtrikker.

Du får en overdækning, der er produceret på COMBI-SYSTEMs egen fabrik. Med dette medfølger en kontinuerlig kvalitetssikring, og vi benytter udelukkende de bedste materialer. Foruden den sikre betonstøbning giver de klare polycarbonat termotagplader sikkert ly, ligesom de også lader lyset skinne igennem taget.

Nedenstående tabel informerer om Anssello Duos hovedmål. Sortimentet af overdækninger kan også udføres på mål i længderetningen, ligesom vi også gerne hjælper dig med specialløsninger.

 

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde2474 mm
Bredde5990 mm
Længde5950 mm
Vægt710 kg

 

 

Er du interesseret i denne overdækning, skal du naturligvis kontakte os – du finder vores kontaktinformationer her.

PDF PB.ANSSELLO.DUO
PDF Salgs- og leveringsbetingelser