Anssello Solo

Anssello Solo er udført i varmgalvaniseret stål, og taget består af klare polycarbonat termotagplader. Det er en overdækning i den bedste kvalitet og produceret på egen fabrik.

Anssello Solo har et sadeltag med en 10° vinkel over tagryggen. Denne overdækning kan bruges til adskillige formål. Bruger du overdækningen som carport, er der plads til én bil. Du finder duo-modellen her!

Er du interesseret i denne overdækning, så kontakt os via disse kontaktoplysninger. Vi tilbyder landsdækkende levering.

Beskrivelse

Anssello Solo er en stålkonstruktion bestående af fire nedstøbte søjler, og på tværs af konstruktionens to sider er der ni spær, der er bukket på midten i en vinkel på 10°. Langs de to sider er der integrerede tagrender, der via nedløb dirigerer nedbør i terræn.

Anssello-modellen er karakteriseret ved det sadeltag, og den forekommer som både solo (dette produkt) og som duo. Som stålcarport er der plads til en enkelt bil under overdækningen.

Denne overdækning er udført i varmgalvaniseret stål, hvilket betyder, at det er en modstandsdygtig og slagfast ståloverdækning, der kan modstå lidt af hvert. Den betonstøbes i terræn, og konstruktionens særskilte dele bliver monteret ved hjælp af stærke skruer og bolte og møtrikker.
Vi producerer overdækningen på eget automatanlæg, og derfor foregår der en konstant kvalitetssikring. Vi anvender de bedste materialer, og derfor er denne carport i særdeles høj kvalitet. Den står sikkert, støbt 900 mm ned i terrænet, og de klare polycarbonat termotagplader lader lys skinne igennem samtidig med, at de giver bestandig ly under overdækningen.

Du kan i den nedenstående tabel aflæse Anssello Solos hovedmål. Vores overdækninger kan udføres på mål i længderetningen, men vi står også parat til at hjælpe dig, hvis du har brug for en helt bestemt løsning.

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde2394 mm
Bredde3150 mm
Længde5950 mm
Vægt710 kg

 

 

Har du en opgave, som denne overdækning kan være en ideel løsning på? Kontakt os telefonisk, over e-mail eller ved at indsende en udfyldt kontaktformular.

PDF PB.ANSSELLO.SOLO
PDF Salgs- og leveringsbetingelser