Hartmann Arkivreol

 

COMBI-SYSTEM Hartmann Arkivreol egner sig fremragende til kontorbrug og arkivering såvel som til displays. Hylderne kan tiltes på skrå og kan derved fungere som magasinholder eller displaymøbel – faktisk er der uanede muligheder med denne stålreol.

I vores Hartmann-serie tilbyder vi et særdeles fleksibelt sortiment, da vi sammen kan konstruere og justere alt efter dine behov. Som udgangspunkt udfører vi denne arkivreol efter to standardmål (se tabel nedenfor), men har du nogle specifikke ønsker kan vi sagtens efterkomme dem.

Hartmann Arkivreol er produceret i galvaniseret stål, og før vi samler stålreolen, pulverlakerer vi i den eller de farver, du ønsker.

Vi leverer overalt i Danmark, og du kan henvende dig til os via disse kontaktoplysninger. Læs mere om denne arkivreol ved at scrolle lidt ned.

Beskrivelse

Hos COMBI-SYSTEM producerer vi fra egen fabrik, og derfor kan vi med denne Hartmann-serie være overordentlig fleksible og kreative. Så leder du efter en arkivreol, der kan passe perfekt ind på dit kontor eller lignende, kan vi (du og os) finde den perfekte løsning.

Hartmann Arkivreol er en solid stålreol, som er praktisk at rengøre og vedligeholde. Det varmgalvaniserede stål udmønter i en ekstremt holdbar reol, og du vil derfor kunne benytte denne reol mange år frem. På vores fabrik i Randers producerer vi selv vores produkter, og derfor garanterer vi en stålreol af godt håndværk og kun de bedste materialer. Vi arbejder selvsagt i komplet overensstemmelse med Arbejdstilsynets nyeste regler og anbefalinger angående arbejdsmiljø – du vil således modtage arkivreoler godkendt i både Danmark og EU.

Vi udfører arkivreolen, så den er nem at bygge op og ændre på, og du vil ubesværet kunne flytte rundt på den/dem og justere alt efter, hvordan dine behov for opbevaring og arkivering ændrer sig. Vi udfører den både som enkeltreol og dobbeltreoler, og alt efter, hvordan Hartmann Arkivreol bliver udført, kan den bruges til adskillige formål. Som arkivreol på kontoret, som displaymøbel i fx en reception eller som opbevaringsmøbel på lageret.

I denne Hartmann-serie er der endnu to reoler – en lagerreol og en kompaktreol.

Selvom vi velkommer dine input og gerne efterkommer dine behov, har vi som udgangspunkt følgende to standardmål for Hartmann Arkivreol:

  Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde 2000 mm 2100 mm
Bredde 900 mm 1000 mm
Dybde 300 mm 400 /500 mm
Sektionsbredde 900 mm 1000 mm

Indretning

Du kan have en betragtelig indflydelse på udførslen af denne arkivreol, da vi i Hartmann-serien er yderst fleksible i forhold til at skræddersy reolens dimensioner og udseende til dine behov. Dette betyder, at du fx bestemmer du antal af hylder og eventuelle skilleplader samt hvordan hylderne skal monteres. Hvis vi sætter hylderne på skrå, bliver reolen forvandlet til en ideel displayreol, mens vandrette hylder og nogle skilleplader udgør et effektivt møbel til organiseret arkivering.

Arkivreolen bliver udført i varmgalvaniseret stål og derefter pulverlakeret. Du har fuldstændig medbestemmelse angående valg af farver – se gerne et par eksempler på designs i billedgalleriet.

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne bestille en eller flere af disse kvalitets stålreoler er du mere end velkommen til at kontakte os via telefon eller e-mail. Vi tilbyder en hurtig levering i hele Danmark.

 

PDF Salgs- og leveringsbetingelser

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hartmann Arkivreol”