Berretto Duo

Berretto Duo er konstrueret i varmgalvaniseret stål og polycarbonat termotagplader. Denne model er karakteriseret ved det flade tag, og som vores øvrige overdækninger er Berretto Duo produceret på egen fabrik – og er derfor af høj kvalitet.

Du kan anvende Berretto Duo som overdækning i mange henseender. Har du brug for en carport, kan Berretto Duo huse to biler, mens solo-versionen har plads til én bil.

Er du interesseret i denne eller en af vores andre overdækninger, er du velkommen til at kontakte os. Du finder kontaktoplysningerne her. Vi leverer overalt i Danmark.

Beskrivelse

Berretto Duo er udført i varmgalvaniseret stål, og stålkonstruktionens fire søjler bliver solidt betonstøbt i underlaget. Ni spær går på tværs af de to sider, og oven på dem er nogle polycarbonat termotagplader. Konstruktionen har i øvrigt integrerede tagrender, og via nedløbsrør bliver nedbør dirigeret i terrænet.

De ni spær er vinkelret monteret til stålkonstruktionen, og derfor er denne overdæknings tag fladt. Det er det flade tag, der kendetegner Berretto-modellen i vores sortiment. Foruden solo- og duo-versionerne består sortimentet også af terrasseoverdækninger udført i Berretto-modellen – Berretto Terrasse Solo og Berretto Terrasse Duo. Skal Berretto Duo bruges som stålcarport, er der plads to biler under overdækningen.

Overdækningerne bliver betonstøbt i en dybde af 900 mm, hvorfor de står sikkert og stabilt. Stålkonstruktionen gør naturligvis overdækningen slidstærk og modstandsdygtig, og varmgalvaniseringen af stålet gør konstruktion hårdfør og beskytter mod rustbelægning. Samtidig giver de klare polycarbonat termotagplader et godt ly uden at lukke sollyset ude, så der er under overdækningen en god, men ikke direkte belysning.

Vi producerer på vores egen fabrik. Dette betyder, at du er sikret en høj kvalitet, fordi vi selv står med ”hænderne i maskinen”, og fordi vi kvalitetssikrer igennem samtlige produktionsprocesser.

Berretto Duos hovedmål er beskrevet i den nedenstående tabel. Vi kan tilbyde dig specialmål, hvad angår overdækningens længderetning, og har du brug for en type løsning, imødekommer vi dig gerne, så vidt vi kan.

 

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde2774 mm
Bredde5990 mm
Længde5950 mm
Vægt710 kg

 

 

Har du nogle spørgsmål, eller vil du gerne henvende dig angående denne Berretto Duo, skal du selvfølgelig kontakte os.

PDF PB.BERRETTO.DUO
PDF Salgs- og leveringsbetingelser