Berretto Solo

Berretto Solo er udført i varmgalvaniseret stål, og taget er af polycarbonat termotagplader. Taget er plant, og dets konstruktion består af ni tværgående spær. Denne overdækning er produceret på vores egen fabrik og er derfor udført i den bedste kvalitet.

Berrettos plane tag karakteriserer denne model, og du kan bruge den til mange formål. Skal den fungere som carport, er der plads til en enkelt bil, mens der i duo-modellen er plads til to biler.

Du kontakter os telefonisk, via e-mail eller kontaktformular – find oplysningerne her. Vi leverer i hele Danmark.

Beskrivelse

Berretto Solo er en stålkonstruktion udført i varmgalvaniseret stål. Konstruktionens fire søjler bliver betonstøbt i terræn, mens siderne er forbundet af ni tværgående spær. Der er integrerede tagrender i siderne, og nedbør bliver via nedløbsrør ledt i terræn.

Berretto-modellen er kendetegnet ved det plane tag, og du kan få den som solo og duo. Denne model fremstiller vi også som terrasseoverdækninger – ligeledes i to størrelser: Berretto Terrasse Solo og Berretto Terrasse Duo. Under Berretto Solo kan der stå en bil i ly, hvis du bruger løsningen stålcarport.

Den varmgalvaniserede stålkonstruktion gør overdækningen slidstærk og modstandsdygtig, og den varmgalvaniserede behandling beskytter endvidere mod rust. Med en 900 mm dyb nedstøbning står Berretto Solo solidt og stabilt, og konstruktion er samlet af stærke skruer, bolte og møtrikker. De klare polycarbonat termotagplader giver desuden et godt ly – og så får lyset også lov at komme igennem tagpladerne.

COMBI-SYSTEM producerer overdækningerne på vores eget automatanlæg. Derfor er du sikret en overdækning af høj kvalitet, som er blevet kvalitetstjekket igennem hele produktionen.

Du kan i den nedenstående tabel aflæse Berretto Solos hovedmål:

 

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde2474 mm
Bredde3150 mm
Længde5950 mm
Vægt490 kg

 

 

Overdækningerne kan desuden udføres på specialmål i længderetningerne, og vi er også åbne for at lave en tilpasset løsning efter dine konkrete specifikationer.

Kan denne løsning udgøre den ideelle overdækning for dig? Du kontakter os telefonisk, over e-mail eller igennem kontaktformularen.

PDF PB.BERRETTO.SOLO
PDF Salgs- og leveringsbetingelser