Berretto Terrasse Duo

Berretto Terrasse Duo er udført i varmgalvaniseret stål og er, som navnet indikerer, en terrasseoverdækning. Dens ene side har to søjler, der nedstøbes i terrænet, mens den anden side monteres på anden bebyggelse. Terrasseoverdækningens flade tag består af fem spær samt klare polycarbonat termotagplader.

Udvalget af overdækninger omfatter endnu tre Berretto-løsninger – en solo-terrasseoverdækning samt solo- og duo-overdækninger, der bliver brugt som carporte og lignende.

Du finder vores kontaktoplysninger på denne side, og vi foreslår naturligvis, at du kontakter os, hvis denne Berretto Terrasse Duo har fanget din interesse. Vi leverer i øvrigt i hele landet.

Beskrivelse

Berretto Terrasse Duo er en stålkonstruktion, der er behandlet med varmgalvanisering. Terrasseoverdækningens tag er fladt og består af klare polycarbonat termotagplader, der er monteret på fem tværgående spær. Overdækningens ene side er forbundet til anden bebyggelse såsom et hus, mens den modsatte side er nedstøbt i terrænet. Konstruktionen indebærer desuden integrerede tagrende og nedløbsrør, hvilket sørger for, at nedbør bliver ledt i terræn.

Foruden denne Berretto Terrasse Duo finder du i vores sortiment også en solo-version. Samtidig omfatter udvalget også to overdækninger i henholdsvis solo- og duo-version – de bliver ofte brugt som carporte.

Berretto Terrasse Duos ene side bliver nedstøbt i beton i en dybde på 900 mm, og den modsatte side bliver des mere sikkert monteret på anden bebyggelse. Terrasseoverdækningen er behandlet med varmgalvanisering, hvilket beskytter mod rust og gør stålkonstruktionen utrolig modstandsdygtig og slagfast. De klare polycarbonat termotagplader er ligeledes slagfaste og giver ly for vind og nedbør, men der kommer også et naturligt indfald af lys igennem dem. Du vil dermed få det særdeles rart under terrasseoverdækningen, som deslige er ganske nem at vedligeholde.

COMBI-SYSTEM producerer overdækningerne på egen fabrik, og derfor er du garanteret en overdækning af høj kvalitet. Samtlige processer er kvalitetstjekket og –sikret.

Hovedmålene fremgår af den nedenstående tabel. Har du behov for en tilpasset løsning, er det muligt at udføre Berretto Terrasse Duo i specialmål i dens længderetning.

 

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde2774 mm
Bredde5990 mm
Længde3500 mm
Vægt590 kg

 

Er du interesseret i denne terrasseoverdækning, skal du selvfølgelig henvende dig til os. Du kan gøre det telefonisk, via e-mail eller igennem vores kontaktformular.

PDF PB.BERRETTO.TERRASSE.DUO
PDF Salgs- og leveringsbetingelser