Berretto Terrasse Solo

Berretto Terrasse Solo er en terrasseoverdækning konstrueret i varmgalvaniseret stål. Terrasseoverdækningen består af to søjler i den ene side, mens den anden side er forbundet til anden bebyggelse. Taget består af fem tværgående spær og klare polycarbonat termotagplader, og Berretto-modellen er kendetegnet ved det flade tag.

Vores udvalg af Berretto Terrasse tæller også en duo-version, mens vi ligeledes fører solo- og duo- overdækninger i Berretto-stilen.

Kontakt os telefonisk, over e-mail eller igennem en udfyldt kontaktformular. Du kan få leveret denne terrasseoverdækning uanset, hvor du bor i Danmark.

Beskrivelse

Berretto Terrasse Solo består af en varmgalvaniseret stålkonstruktion med et tag af klare polycarbonat termotagplader. Denne terrasseoverdækning har to søjler i den ene side, og den modsatte side er monteret på anden bebyggelse som fx et hus, en anden overdækning eller lignende. Konstruktionen består desuden af fem tværgående spær, der er påmonteret vinkelret, hvorfor overdækningens tag er fladt – karakteriserende for vores Berretto-model. Der er desuden både tagrende og nedløbsrør integreret i overdækningen, og derfor bliver nedbør nemt dirigeret i terrænet.

Du finder i sortimentet tre yderligere Berretto-løsninger: en duo terrasseoverdækning samt en solo- og en duo-overdækning, der kan bruges som fx en carport.

Berretto Terrasse Solo står sikkert og solidt både via påmonteringen og på grund af den 900 mm dybe nedstøbning i beton. Den varmgalvaniserede stålkonstruktion gør denne terrasseoverdækning slidstærk og modstandsdygtig overfor vind og vejr – varmgalvaniseringen beskytter desuden imod rust. Taget tillader lysindfald, og det giver samtidig ly for både blæst og nedbør. Det er således særdeles behageligt at befinde sig under terrasseoverdækning, som i øvrigt også er nem at vedligeholde.

Vi producerer overdækningerne på egen fabrik, og du er derfor sikker på at få en terrasseoverdækning i høj kvalitet. Der bliver kvalitetssikret i hver eneste proces.

Du kan i tabellen nedenfor aflæse Berretto Terrasse Solos hovedmål. Du kan sagtens for udført terrasseoverdækningen i specialmål i længderetningen, hvis du ønsker.

 

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde2474 mm
Bredde2720 mm
Længde3500 mm
Vægt410 kg

 

Kontakt os via disse kontaktmuligheder, hvis Berretto Terrasse Solo har vakt din interesse – eller hvis du har nogle spørgsmål.

PDF PB.BERRETTO.TERRASSE.SOLO
PDF Salgs- og leveringsbetingelser