Cappello Duo

Cappello Duo består af en varmgalvaniseret stålkonstruktion og et tag af klare polycarbonat termotagplader. Der er ni spær tværs over de to sider, og spærene krummer 10°, så Cappello Duo har et buet tag. Overdækningen er stabil og sikker, for dens fire søjler er betonstøbt ned i terrænet. Så er den i øvrigt produceret på vores egen fabrik, og du vil derfor få en overdækning af høj kvalitet.

Vores Cappello-modeller er kendetegnet ved det buede tag, og udvalget består af en solo-version såvel som denne duo-version. Bruger du Cappelloen som carport, er der under soloen plads til én bil, mens der under duoen er plads til to.

Du kontakter os telefonisk, over e-mail eller ved at udfylde kontaktformularen. Vores levering er landsdækkende.

Beskrivelse

Cappello Duo består af varmgalvaniseret stål og nogle klare polycarbonat termotagplader. Tagpladeren bliver holdt oppe af og er boltet på ni tværgående spær, som i øvrigt krummer 10°. Overdækningen har integrerede tagrender og nedløbsrør, som sikrer, at nedbør er ledt i terrænet.

De krummende spær giver overdækningen et buet tag, som er Cappello-modellens kendetegn. Foruden denne dobbelte overdækning omfatter sortiment også af en solo-model – som carport har førstnævnte plads til to biler og sidstnævnte til én bil.

Cappello Duo er sikker og stabil. Den bliver betonstøbt 900 mm ned i jorden, hvilket gør, at den står urokkeligt. Stålkonstruktionen er modstandsdygtig og slagfast – den klarer vind og vejr, og varmgalvaniseringen er også rustbeskyttende. Det klare polycarbonat tag lader en smule sollys skinne igennem samtidig med, at det giver godt ly til bilerne eller hvad end, der skal befinde sig under overdækningen. Stålcarporten har plads til to biler.

Du er sikret et kvalitetsprodukt. Det er nemlig fra egen fabrik, vi producerer overdækningerne, og vi kvalitetssikrer samtlige processer og produkter i vores sortiment.

Cappello Duos hovedmål fremgår af følgende tabel:

 

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde2774 mm
Bredde5990 mm
Længde5950 mm
Vægt710 kg

 

Vi kan udføre overdækningen i specialmål på længderetningen, og har du øvrige specifikationer, vil vi gerne samarbejde om at skabe den helt rigtige løsning for dig.

Du kan bruge vores overdækninger til mange særskilte formål, så er du interesseret i denne eller andre af vores overdækninger, skal du kontakte os. Du finder de forskellige kontaktmuligheder her.

PDF PB.CAPPELLO.DUO
PDF Salgs- og leveringsbetingelser