Cappello Solo

Cappello Solo er udført i varmgalvaniseret stål, og dets tag består af ni tværgående spær og klare polycarbonat termotagplader. Taget er buet og har en krumning på 10°. Stålkonstruktionens fire søjler er betonstøbt i terrænet og giver derfor solidt og sikkert ly. Overdækningen er produceret på egen fabrik, og derfor er dens kvalitet så absolut høj.

Cappello-modellen er karakteriseret ved det buede tag, og udvalget omfatter foruden denne version også en duo-version. Som carport har Cappello Solo plads til én bil, mens der under Cappello Duo kan holde to biler.

Henvend dig til os på telefonen, over e-mail eller igennem kontaktformular. Vi tilbyder landsdækkende levering.

Beskrivelse

Cappello Solo er udført i varmgalvaniseret stål og klare polycarbonat termotagplader. Overdækningens fire søjler bliver nedstøbt i terræn, så den står sikkert og stabilt, og ni buende tværgående spær forener de to sider. Nedbør bliver ledt i terræn af integrerede tagrender og nedløbsrør.

Karakteriserende for vores Cappello-model er tagets bue – det har en 10° krumning. Cappello-modellen har vi også som en duo, altså en dobbelt overdækning, hvor der er plads til to biler. Under denne stålcarport er der ly til én bil.

Du vil med Cappello Solo få en overdækning, der står sikkert og stabilt. Den er betonstøbt 900 mm ned i jorden, og konstruktionen er behandlet med en varmgalvanisering, hvilket gør den desto mere modstandsdygtig og slagfast. Samtidig beskytter behandlingen mod rustbelægning. Tagets klare polycarbonat termotagplader giver ly til bilen og lader også en smule lys komme igennem.

Produktionen foregår på egen fabrik, og med vores konstante kvalitetstjeks kan du være forsikret om at modtage en overdækning af særdeles høj kvalitet.

Du får i følgende tabel oplyst Cappello Solos hovedmål. Det er muligt at tilbyde en overdækning i specialmål, hvad angår længderetningen. Har du nogle specifikke ønsker eller behov, vil vi gerne rådgive og imødekomme med en specialløsning, skulle det være nødvendigt.

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde2394 mm
Bredde3150 mm
Længde5950 mm
Vægt420 kg

 

Du kan bruge denne overdækning til mange formål, og er du interesseret eller har spørgsmål, skal du kontakte os. Find vores kontaktoplysninger her.

PDF PB.CAPPELLO.SOLO
PDF Salgs- og leveringsbetingelser