Cykeloverdækning

 

COMBI-SYSTEM fremstiller cykeloverdækninger af galvaniseret bukket stål, og vi tilpasser os så absolut dine konkrete behov. Som udgangspunkt rummer vores standardiserede modeller 6, 10 eller 14 cykler, men har du brug for mere plads, evner vi naturligvis også den opgave. Vi udfører som minimum overdækningen med tilhørende cykelstativer, men vi tilbyder dig ligeledes et væld af tilkøbsmuligheder. 

Vil du fx gerne have integreret skraldespand eller belysning? Kunne du godt tænke dig, at det galvaniserede stål bliver efterbehandling med pulverlakering? Skal overdækningen boltes eller støbes fast til terrænet? Vi kan tilbyde dig lidt af hvert, og sammen kan vi skabe den ideelle løsning til netop din opgave. Du kan komme i kontakt med os både ved at give os et kald eller sende os en mail – vi opererer i hele Danmark.

Beskrivelse

Hos COMBI-SYSTEM foregår produktionen hos os selv. Vi producerer i egen fabrik, og det er selvfølgelig også derfor, vi kan levere stålinventar af så høj kvalitet. Vi har med egne hænder og evner tegnet og konstrueret denne cykeloverdækning, og det forplanter sig også i vores cykeloverdækningers kvalitet.

Idet vi står for vores egen produktion, overholder vi naturligvis de danske regler og bestemmelser som fastsat af Arbejdstilsynet, og samtidig er sikkerheden så afgjort i orden. Når vi opsætter en cykeloverdækning, bolter eller støber vi stålkonstruktionen fast. Den vil derefter udgøre en solid og praktisk overdækning, der holder cyklerne såvel som cyklisterne tørre.

Som udgangspunkt udfører vi cykeloverdækninger i galvaniseret stål, og hvis du ønsker det, behandler vi gerne stålet med en pulverlakering. Taget udfører vi i enten stål eller polycarbonat, og vindskærme kan tilkøbes som hulplade eller akrylplade.

Vi tilbyder vores egne cykelstativer som inventar, og vores cykeloverdækninger har som standard kapacitet til 6, 10 eller 14 cykler. Selvfølgelig konstruerer vi vores cykeloverdækninger efter dine behov, men vores standardmål er som følgende:

  Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde 2060 mm
Bredde 2500 mm
Længde 5000 mm
Frihøjde 1900 mm

Indretning

Det er projektet, der definerer, hvordan vi indretter vores cykeloverdækninger. I vores samarbejde med Odense By kan du få en fornemmelse af, hvordan vi skræddersyr og tilpasser os den pågældende opgave – og samarbejdet med projektets tovholdere. For os er det kun fantasien, der sætter grænser, og vi er altid åbne for nye løsninger og for opgavespecifikke behov.

Vores cykelstativer bliver udført i en type stål, der ikke påvirker cyklernes magnetlygter, og de forsikrer selvfølgelig også, at cyklerne ikke behøver støtteben. Om du ønsker termo-polycarbonat tagplader eller et ståltag, sørger vi for at udstyre med tagrender, der leder vandet i terrænet.
Vi producerer desuden også skraldespande, der vil være ganske praktiske at have i forbindelse med en overdækning, og vi kan ligeledes sørge for belysning. Der er et utal af muligheder og tilbehør, og ikke alle opgaver eller behov er ens – og det er vi lydhøre overfor.

Du kan downloade vores produktblad til cykeloverdækning i en PDF-fil herunder. Vil du gerne drage nytte af vores ekspertise og faglighed til opførslen af en cykeloverdækning, ser vi frem til at høre fra dig.

PDF PB.CYKELOVERDÆKNING
PDF Prisblad
PDF Salgs og leveringsbetingelser

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cykeloverdækning”