Cykelstativ, 6 cykler lige

Fordelt over 2780 mm har dette cykelstativ plads til 6 cykler. Det er udført i galvaniseret stål, og det er ensbetydende med, at stativet er bomstærkt og slagfast. Det kan stå imod vejret, når det viser sig fra sin grummeste side – det har en lang holdbarhed, og det udgør en stabil cykelparkering.

Leder du efter et praktisk og funktionelt, har du fundet det helt rigtige. Du kan integrere cykelstativet på tre forskellige måder, og det er rummeligt, selv når der står fem andre cykler i forvejen – med 500 mm mellem hver holder skal der ikke bakses for at parkere cykel nummer 6 i stativet. Samtidig behøver du ej heller bekymre dig om, hvorvidt lige netop dit cykeldæk kan passe i cykelstativets holdere, for der er 60 mm mellem bøjlerne.

Er du på jagt en mere omstændelig cykelparkering, kan vi i øvrigt tilbyde dig vores cykeloverdækninger eller “bare” vores øvrige udvalg af cykelstativer.

Vores cykelstativer bliver leveret i hele Danmark, og du kan komme i besiddelse af et eller flere af disse cykelstativer ved at rette henvendelse igennem vores kontaktoplysninger.

Beskrivelse

Vi fremstiller vores cykelstativer med egne hænder og med nøje udvalgt kvalitets materialer. Derfor kan vi love et modstandsdygtigt og solidt cykelstativ, der overlever lidt af hvert. Du kan integrere cykelstativet på tre forskellige måder, og der er sikkert én af dem, der er mere nærliggende for dig: Du kan støbe stativet i jorden, bolte det fast på fliser eller væghænge det på en ydermur. Vores cykelstativer egner sig til daginstitutioner, arbejdspladser eller som kundeparkering til en butik. Har du mange cykler i dit hjem, kan du naturligvis også integrere det i indkørslen eller garagen.

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Cykelpladser 6 stk.
Bredde 2780 mm
Dybde 265 mm

Indretning

Cykelstativet har plads til 6 cykler, og der er rigelig plads. Med 500 mm mellem hver cykelholder har vi medtænkt både cykelstyr og den plads, vi cyklister kan have brug for, når vi skal parkere eller afhente cyklen. Har du magnetlygter på din cykel, behøver du ikke bekymre dig, da stålet ikke ødelægger magneternes virkning, og har du et bredt cykeldæk, bør du ej heller være urolig. Der er 60 mm mellem de to bøjler, der holder cyklen på plads. Holderne er placeret i en vinkelret position fra stativet, hvilket gør cykelstativ særdeles tilgængeligt.

Har du brug for flere cykelpladser, kan du overveje Quattro, hvor der er plads til 12 cykler, eller du kan opsætte flere cykelstativer side om side. Du kommer i kontakt med os på telefon eller mail,  men du kan selvfølgelig også indsende en kontaktformular, så ringer vi dig op.

PDF PB.CYKEL.300001
PDF Prisblad
PDF Salgs og leveringsbetingelser