Cykelstativ, 5 cykler lige

Cykelstativet har plads til 5 cykler, det er udført i galvaniseret stål, og det er af den grund både slagfast og langtidsholdbart. Det har en fremragende modstandsevne overfor barskt vejr, og det udgør en solid og robust cykelparkering til 5 cykler ad gangen. Står du og har brug for et funktionelt og praktisk cykelstativ, er dette cykelstativ en glimrende løsning. Vi har dog også andre cykelstativer i vores sortiment, og skulle du lede efter en cykeloverdækning, kan vi også tilbyde dig sådan en løsning.

Vi har gjort det muligt at kunne montere cykelstativet på adskillige måder, så om du skal væghænge, støbe eller bolte cykelstativet fast, er dette cykelstativ bygget med det for øje. Vi har ligeledes sørget for let tilgængelighed, da der er god plads mellem cykelholderne, og langt de fleste dækstørrelser kan parkeres i stativet.

Kontakt os, hvis du har du nogle spørgsmål eller gerne vil købe et eller flere af disse cykelstativer. Vi leverer overalt i Danmark.

Beskrivelse

Stålcykelstativer er særdeles hærdede og slagfaste, og vores cykelstativer af galvaniseret stål er naturligvis virkelig holdbare og modstandsdygtige. De står eller hænger godt og solidt, og du kan stole på, at dine og andres cykler sagtens kan efterlades trygt i cykelstativet.

Vi har produceret dette cykelstativ med omhu, og vi har selvfølgelig medtænkt et væld af faktorer. Fx har vi tænkt på magnetlygterne, der ikke bliver ødelagt i kontakt med stativet, og vi har tænkt på, at du skal kunne montere cykelstativet netop, som det passer bedst for dig. Derfor kan cykelstativet boltes til fliseunderlag, det kan blive støbt i terrænet, og det kan også væghænges.

Der er plads til 5 cykler ad gangen i dette cykelstativ, men har du et større behov, kan de jo sagtens monteres side om side.

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Cykelpladser 5 stk.
Bredde 2280 mm
Dybde 265 mm

Indretning

Som du kan se på tabellen ovenfor, måler cykelstativet 2280 mm i bredden. De 5 cykelholdere er fordelt med 500 mm i mellem dem, og der er altså en betragtelig distance mellem cyklerne – så der er plads til både cykelstyrene og til cyklisterne.

Sammen med rummeligheden gør de vinkelrette cykelholdere cykelstativet let tilgængelig, og det er nemt både at parkere og afhente cyklen. Der er desuden 60 mm mellem holdernes bøjler, og det betyder, at langt de fleste cykler med varierende dækstørrelser kan indfinde sig i cykelstativet uden problemer. Hele stativet er udført i stål, hvilket betyder, at cyklen er solidt parkeret.

Er du interesseret i et 5 cyklers cykelstativ, skal du kontakte os per telefon eller mail – du kan også udfylde en kontaktformular, hvis du ønsker, at vi ringer dig op. Vi leverer i hele Danmark.

PDF PB.CYKEL.300003
PDF Prisblad
PDF Salgs og leveringsbetingelser