Cykelstativ, 5 cykler skrå

Et cykelstativ til 5 cykler udført i galvaniseret stål. Stativets fem holdere er svejset på i en 45° vinkel, hvilket betyder, at cykelstativet fylder mindre i landskabet uden, at der bliver mindre plads til cyklerne.

Dette stålcykelstativ er ualmindeligt modstandsdygtigt, og det kan derfor holde til lidt af hvert af både de danske naturkræfter og hårdhændet håndtering. Samtidig er det også langtidsholdbart.

Du kan integrere vores cykelstativer på adskillige måder, da det er vigtigt for os, at vores produkter er fleksible og kan bruges i forskellige omgivelser. Du kan derfor bolte cykelstativet til fliser, hænge det på en mur eller støbe stativet i jorden.

Leder du efter andre cykelstativer eller måske en egentlig cykeloverdækning, er vi med vores store udvalg ret medhjælpelige dér. Du kan komme i forbindelse med os via vores kontaktoplysninger – vi leverer i hele Danmark.

Beskrivelse

Cykelstativet er produceret på fabrikken i Randers, og vi kan således helt selv afgøre, hvordan vores cykelstativer (og øvrige) produkter skal udføres. Vi anvender de bedste materialer og det bedste håndværk, og vi kan ligeledes producere et fleksibelt cykelstativ, der kan monteres på en række måder. Er det mest nærliggende for dig at væghænge stativet, er det muligt. Vil du gerne støbe cykelstativet fast i jorden, er det muligt. Giver det mest mening for dig at bolte stativet fast til fliser, kan du sagtens gøre det.

Dette cykelstativ til 5 cykler er som vores øvrige cykelstativer udført i galvaniseret stål. Du er derfor garanteret et langtidsholdbart og hårdført cykelstativ, der ikke bukker under for vind og vejr. Det kræver uendeligt lidt vedligeholdelse, det ruster ikke, og det står solidt uanset, hvordan det er monteret. Samtidig er det ganske pladsbesparende, da vi har påmonteret selve holderne i en vinkel af 45°, hvorfor de ikke fylder ret meget i landskabet.

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Cykelpladser 5 stk.
Bredde 2280 mm
Dybde 182 mm

Indretning

Du vil hurtigt opdage cykelstativets høje funktionalitet. Det er pladsbesparende, men det er samtidig lettilgængeligt og rummeligt. Vi har placeret holderne 500 mm fra hinanden, hvilket giver cyklerne såvel som cyklisterne plads at gebærde sig på. Man kan derfor ganske ubesværet at parkere og afhente sine cykler i dette stativ. Desuden er der 85 mm mellem holdernes bøjler, og derfor kan langt de fleste cykler trænge ind i cykelstativet og blive parkeret solidt og stabilt. Vi har dertil også tænkt på de cykler, der måtte have magnetlygter – stålet påvirker ikke lygterne, så du kan med ro i sindet efterlade cyklen og være sikker på, at lygterne virker, når du skal ud i mørket.

Cykelholderne er skrå, det vil sige svejset på i en vinkel af 45° – du kan selvfølgelig selv vælge, om holderne skal vende mod højre eller venstre.

Cykelstativet har plads til 5 cykler, men skulle dette være for lidt, kan du selvfølgelig udvide din cykelparkering med flere eksemplarer af dette stålcykelstativ. Vi vil så forfærdelig gerne forsyne dig med vores cykelstativer. Det sker ved, at du kontakter os på telefon eller via mail eller kontaktformular. Vi leverer overalt i Danmark.

PDF PB.CYKEL.300004
PDF Prisblad
PDF Salgs og leveringsbetingelser