Cykelstativ, 4 cykler skrå

Dette cykelstativ til 4 cykler er udført i galvaniseret stål, og det består af 4 skrå holdere, der er positioneret i en 45° vinkel fra selve stativet. Dette gør selve cykelparkeringen mere pladsbesparende – fx hvis du har brug for et cykelstativ ved et fortov, hvor der i forvejen er ganske trængt med plads. Det er op til dig, om holderne skal hælde mod højre eller venstre.

Fordi stativet er lavet af galvaniseret stål, er det ufatteligt robust og hærdet, og det kan derfor stå imod vind, vejr og hårdhændet håndtering. Det har således en utrolig lang holdbarhed, og du har mulighed for at integrere det, som det passer omgivelserne bedst. Vi har nemlig sørget for, at vores cykelstativer kan støbes i jorden, boltes til fliser og væghænges, og derfor er der en enorm fleksibilitet med dette stativ.

Er du interesseret i dette cykelstativ til 4 cykler, kan du med fordel kontakte os. Vi leverer i hele Danmark, og vi vil umådelig gerne forsyne dig med et eller flere af disse cykelstativer. Vi har desuden et stort udvalg af cykelstativer, og vi tilbyder også en cykeloverdækning, hvis du har brug for en overdækket cykelparkering.

Beskrivelse

Uanset i hvilke omgivelser du har brug for et cykelstativ, er dette utvivlsomt en optimal løsning. Vi producerer fra vores egen fabrik, og derfor har vi fuldstændig kontrol over både materialer og design – og derfor har vi gjort det muligt at opsætte cykelstativet på flere måder.

Er du ansvarlig for cykelparkeringen ved en skole, skal du sørge for henstilling af cykler ved din virksomhed, eller skal du forsyne et større areal med en omstændelig overdækket cykelparkering? Vi kan hjælpe dig med at løse din opgave.
Dette cykelstativ til 4 cykler kan nemlig støbes i terræn, det kan væghænges, det kan boltes på fliseunderlag, og det kan integreres i vores cykeloverdækning.

Du er forsikret en lang holdbarhed, da cykelstativet er udført i galvaniseret stål, der er umanerlig modstandsdygtig. Cykelholderne er sat på ved en 45° vinkel, hvilket vil sige, at cyklerne stikker mindre ud og derfor fylder mindre i omgivelserne.

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Cykelpladser 4 stk.
Bredde 1780 mm
Dybde 182 mm

Indretning

Du vil opleve, at cykelstativet giver en ganske ubesværet parkering og afhentning. Vi har sørget for, at cykelstativet ikke ødelægger cyklernes magnetlygter, ligesom der er en optimal distance cykelholderne imellem. Med 500 mm fra holder til holder vil cyklerne ikke genere hinanden, og der er desuden virkelig god plads til, at cyklisterne kan parkere og hente deres cykler. Der er i øvrigt 85 mm mellem bøjlerne, hvilket betyder, at langt de fleste cykler med brede som smalle dækstørrelser kan parkeres i vores cykelstativer.

Om du har brug for lige nøjagtig 4 cykelpladser eller for langt flere, vil du med dette cykelstativ få en virkelig funktionel løsning. Du kommer i besiddelse af et eller flere cykelstativer ved at kontakte os på telefon, e-mail eller via vores kontaktformular. Vi leverer i hele Danmark.

PDF PB.CYKEL.300006
PDF Prisblad
PDF Salgs og leveringsbetingelser