Cykelstativ, 3 cykler lige

 

Har du brug for et enkelt og funktionelt cykelstativ, står vi gerne til rådighed. Dette cykelstativ består af 3 vinkelrette holdere, og således er der plads til 3 cykler ad gangen. Stativet er udført i varmgalvaniseret stål, og du er dermed forsikret et slagfast stativ, der kan håndtere det danske vejrs omskiftelige lune.

Vi har sørget for en høj funktionalitet, hvilket blandt andet indebærer, at stativet består af stål, der ikke forstyrrer cyklernes magnetlygter. Der er ligeledes en god distance på 500 mm mellem hver holder, så der er plads til både cyklernes styr og til cyklisterne.

Cykelstativerne kan integreres på forskellige måder – læs mere om det i næste afsnit. Vi kan også integrere vores stativer i cykeloverdækninger, hvis du ønsker en anden type løsning til cykelparkering.

Vi har et stort udvalg af cykelstativer med plads til et varierende antal cykler – udforsk gerne vores øvrige cykelstativer. Ved interesse og spørgsmål er du velkommen til at sende os en mail eller ringe os op. Vi leverer vores cykelstativer i hele Danmark, og vi vil med glæde forsyne dig med dette praktiske cykelstativ.

Beskrivelse

Dette cykelstativs holdere er i en vinkelret position, hvilket gør parkeringen af cyklen ganske ligetil. Du kan få cykelstativet monteret netop, som du ønsker, da vi har sørget for en god grad af funktionalitet. Du kan således montere stativet på fx en mur, eller det kan støbes i terræn, ligesom det også kan stå relativt frit boltet på fliser. Det kan dermed integreres langt de fleste miljøer, så om du skal have hængt nogle cykelstativer på din virksomheds ydermur eller opsætte en række foran en boligblok eller lignende, er dette cykelstativ fleksibelt nok til at kunne udføre jobbet.

Du skal ej heller bekymre dig om, hvorvidt cyklernes magnetlygter kan håndtere en tur i stativet, da vi naturligvis fremstiller cykelstativet i magnet-venligt galvaniseret stål, der i øvrigt kan holde til alskens vind og vejr. Vi fremstiller alting i den bedste kvalitet – vi producerer på egen fabrik, og derfor opretholder vi en stringent kvalitetskontrol fra start til slut.

 

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Cykelpladser 3 stk.
Bredde 1280 mm
Dybde 265 mm

Indretning

Som det fremgår af de ovenstående hovedmål, er cykelstativet 1280 mm bredt. Da der er plads til blot 3 cykler, er det således et ganske rummeligt stativ, der gør det let at parkere og hente cyklen. Der er 500 mm mellem hver holder, og der er derfor god plads til cyklernes styr såvel som til, at du kan manøvrere med cyklen. Vi har derudover sørget for, at der er en optimal distance mellem bøjlerne (60 mm), så der er plads til langt de fleste dækstørrelser.

Har du spørgsmål, eller vil du købe et cykelstativ med 3 vinkelrette holder, kan du komme i kontakt med os via disse kontaktoplysninger.

PDF PB.CYKEL.300009
PDF Prisblad
PDF Salgs og leveringsbetingelser