Cykelstativ, 3 cykler skrå

I områder, hvor der eventuelt er lidt knapt med pladsen, er skrå cykelstativer en virkelig god løsning. Dette cykelstativ har plads til tre cykler, og dets holdere er svejset på stativet med en vinkel på 45 grader. Du kan vælge, hvorvidt holderne hælder mod venstre eller højre – måske er der en af siderne, der er mere nærliggende at vælge.

Cykelstativet er udført i galvaniseret stål, hvilket medvirker, at det er utroligt modstandsdygtigt overfor de strabadser, vejret (og andet) kan byde stativet på. Du kan opstille stativet på adskillige måder – væghængt, boltet eller støbt i jorden eller som integreret i en cykeloverdækning. Samtidig kan du med ro i sindet parkere din nye og smarte cykel, da vi sørger for, at magnetlygter ikke bliver ødelagt af stativets stål.

Der er 500 mm mellem hver holder, hvilket udgør en rummelig distance, hvor der er plads til styrene og til dem, der skal parkere og afhente deres cykler. Holderne er naturligvis også robuste, så cyklerne står sikkert og oprejst i stativet.

Du vil i vores sortiment finde et stort udvalg af cykelstativer. Du skal være så velkommen til at bese det øvrige udvalg, og du kommer i kontakt med os ved køb eller spørgsmål igennem disse kontaktinformationer.

Beskrivelse

Leder du efter et cykelstativ med en høj funktionalitet, er vores udvalg bestemt en home run for dit vedkommende. Dette cykelstativ er ideelt steder, hvor der måske er en pladsmangel eller en prioritet om at spare så meget plads som muligt: Cykelstativets 3 cykelholdere er placeret i en position af 45 grader.

Vores cykelstativer kommer med en høj af fleksibilitet, da de kan opsættes på flere måder. Har du en virksomhed, kan det væghænges i en ydermur. Skal der stå en række foran en skole eller boligblok, kan det blive boltet på fliser. Cykelstativet kan også betonstøbes i terræn, hvis du har behov for en sådan løsning. Står du egentlig og mangler en cykeloverdækning, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig der – vores cykelstativer er selvsagt fremstillet til at kunne integreres i vores cykeloverdækninger.

Cykelstativet er gjort i galvaniseret stål, og vi har selvfølgelig sørget for, at alle typer cykler vil ’klare’ en parkering i vores stativer. Stålstativet påvirker ikke cyklernes magnetlygter, men til gengæld er det hærdet overfor både uvejr og hårdhændet håndtering, og det er derfor ufatteligt holdbart.

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Cykelpladser 3 stk.
Bredde 1280 mm
Dybde 265 mm

Indretning

Du vil opleve, at dette stativ er lige så rummeligt, som det er pladsbesparende. Fordelt over stativets bredde på 1280 mm er naturligvis de tre holdere, der er placeret med 500 mm distance. Cyklernes styr såvel som deres cyklister skal derfor ikke kæmpe om pladsen – i stedet er der en let tilgang, uanset om du skal parkere eller afhente. Holderne er monteret i en 45 graders hældning, hvilket vil sige, at cyklerne ikke kræver meget bagudvendt plads. Der er 85 mm mellem holdernes bøjler, og det betyder, at langt de fleste cykler uanset dækstørrelsen kan parkeres i vores cykelstativer.

Vil du gerne have fingrene i et eller flere af disse 3-cyklers skrå cykelstativer, kan du med fordel ringe os op eller sende os en mail. Vi leverer over alt i Danmark.

PDF PB.CYKEL.300010
PDF Prisblad
PDF Salgs og leveringsbetingelser