Enkelt Renovationsskjuler

Dette er en enkelt renovationsskjuler, hvilket ganske simpelt betyder, at der er plads til en enkelt affaldsspand. Renovationsskjuleren er udført i prægalvaniseret stål og består af tre sider af hulplade samt fire stålben. Du afgør, hvorvidt din affaldsskjuler skal behandles med galvanisering eller pulverlakering – pulverlakerings RAL-farve vælger du selv.

Vores renovationsskjulere henvender sig ligeværdigt til både virksomheder og private. Kunne du have brug for at skjule enten to affaldsspande eller en container, er vores dobbelte renovationsskjuler den rigtige løsning.

Kontakt os igennem disse kontaktmuligheder. Vi leverer i hele Danmark.

Beskrivelse

En enkelt renovationsskjuler er 1200 mm høj og 760 mm lang, og der er plads til en enkelt affaldspand i skjuleren. Har du flere affaldsspande eller en container, der skal skjules, har en dobbelt renovationsskjuler plads til en container eller to affaldsspande.

Denne enkelt renovationsskjuler er produceret på egen fabrik, og vi sørger naturligvis for, at både materialerne og håndværket er af særdeles høj kvalitet. Renovationsskjuleren er modstandsdygtig og robust og sørger for en praktisk og ligetil affaldshåndtering.

Renovationsskjuleren er udført i prægalvaniseret stål, og dens tre sider er udgjort af hulpladestål, mens de fire ben er af solid stål. Stålkonstruktionen bliver behandlet med enten pulverlakering eller galvanisering – du bestemmer, og du bestemmer også, hvilken RAL-farve pulverlakeringen skal udføres i.
Du afgør også, hvordan skjuleren skal fæstnes til sine omgivelser. Den kan nemlig både støbes ned i jorden og boltes på eksisterende stenbelægning.

Du er sikret en langtidsholdbar og slagfast løsning – stålkonstruktionen giver et stabilt og brugervenligt skjul til affaldspanden. Hvis du ønsker, kan vi montere både låg og låge til løsningen, så skjuleren bliver lukket og eventuelt låst inde. Renovationsskjuleren behøver desuden ikke meget vedligeholdelse.

Du kan herunder se hovedmålene for en enkelt renovationsskjuler:

[ox_table]

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde 1200 mm
Dybde 790 mm
Længde 760 mm

[/ox_table]

I tilfælde af du har brug for fx udendørs skraldespande, omfatter vores sortiment et glimrende udvalg. Ligeledes har vi renovationshuse i standard og tilpassede mål, hvis du har brug for en mere omfattende løsning til din affaldshåndtering.

Ved interesse eller spørgsmål skal du selvfølgelig henvende dig til os. Du finder vores kontaktoplysninger her.

PDF PB.ENKELT RENOVATIONSSKJULER
PDF Prisblad
PDF Salgs og leveringsbetingelser