2 rums boks 1/2 300mm

Vores to rums garderobeboks er en standardmodel med plant tag og almindelige skabslåger. Denne løsning består af to vertikalt placeret bokse, der er 300 mm brede. Selve søjlen er 1765 mm høj, og du kan få den monteret på væg, sokkel eller ben. Garderobeboksens konkrete dimensioner finder du i produktbladet, som befinder sig et par scrol nede på siden.

Kontakt os telefonisk, over e-mail eller igennem kontaktformularen, hvis garderobeboksen er af interesse. Vi kan levere overalt i Danmark, og vi udfører deslige montering og eventuel service.

Beskrivelse

I korte træk:

  • Produceret på vores fabrik i Randers
  • Godkendt af Arbejdstilsynet
  • Udført i pulverlakeret stål – og i kundens farvevalg
  • Et slagfast stålskab, der tåler de fleste indendørsmiljøer
  • Ideel til en organiseret opbevaring og til et væld af formål
  • Udstyres med integreret aflåsning

 

Denne to rums garderobeboks er en enkelt søjle med de to skabsrum placeret vertikalt i søjlen. Søjlen er 1765 mm høj, og de to skabsrum er 300 mm brede.

Garderobeboksen er produceret på egen fabrik, hvilket naturligvis betyder, at vi kan sørge for, at kvaliteten er i orden i samtlige processer. Det betyder også, at vi kan tillade os at være særdeles fleksible – og have et så stort sortiment. Så er du på jagt efter en mere omstændelig løsning, kan vores udvalg af garderobebokse byde på løsninger med op til 24 skabsrum.

Design & anvendelse

Vores garderobebokse er lavet i pulverlakeret stål, og det er dig, der afgør, hvilke farver garderobeboksen skal have. Du har dermed mulighed for at integrere løsningen i omgivelserne, som det passer dig bedst. Har du nogle firma- eller logofarver, der ville ligge lige til højrebenet, vælger du naturligvis dem. Du kan også give skabslågerne forskellige farver – muligheder er der nok af.

Garderobeboksene fungerer i mange forskellige henseender, hvilket også kommer til udtryk i den alsidige kundekreds, der benytter sig af dem. De egner sig fremragende som lockers på skoler og andre institutioner, som personalebokse eller til midlertidig opbevaring af gæsters ejendele fx i fitnesscentre eller svømmehaller.

Vi udstyrer skabslågerne med et hængelåsgreb eller en lås – du finder i vores udvalg af låse adskillige låsetyper, du kan vælge i mellem. Grebet eller låsen kan monteres som venstre- eller højrehængt: det kommer an på dine præferencer og/eller omgivelserne, for måske er der en bestemt retning, der vil være mest praktisk.

Der er adskillige måder, du kan opstille garderobeboksen på, og igen kan de afhænge af, hvilken måde er mest praktisk i de faktiske omgivelser. Du kan få garderobeboksen som væghængt eller opstillet på sokkel eller ben. Vi har i vores sortiment et alsidigt udvalg af omklædningsbænke, og det er muligt at koble en bænk på bunden af søjlen.

Du finder denne to rums garderobeboks’ hovedmål i tabellen nedenunder. Scroll en tand længere ned for at finde produktbladet, der oplyser om flere produktdetaljer som fx øvrige dimensioner.

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde 1765 mm
Bredde 300 mm
Dybde 525 mm
Sektionsbredde 300 mm

 

Er du interesseret i denne to rums garderobeboks, hvor rummene er 300 mm brede, kommer du i kontakt med os via disse kontaktinformationer.

PDF PB.BOKS.GB-1102
PDF Salgs- og leveringsbetingelser