2 rums boks 1/2 250mm

Denne garderobeboks med to rum er en af vores standardmodeller. Det vil sige, at løsningen har et plant tag og almindelige skabslåger, og netop denne boks har rum á 250 mm bredde.
Som en helhed er denne garderobeløsning 1765 mm høj, og den kan monteres på ben, væg og sokkel. Du finder de konkrete dimensioner i produktbladet længere nede på siden.

Er du interesseret i denne løsning, skal du henvende dig til os på telefon, e-mail eller ved at udfylde kontaktformularen. Vi tilbyder landsdækkende levering, og vi tilbyder ligeledes montage og service. 

Beskrivelse

Denne garderobeboks med to rum består af en enkelt søjle med to skabsrum placeret ovenpå hinanden.

Garderobeboksen er udført i pulverlakeret stål, og lakeringens farve(r) er valgt af dig. Om denne garderobeboks med to rum skal have ens eller forskelligfarvet skabslåger, er således helt op til dig. Vi producerer vores stålinventar fra egen fabrik, og derfor er der en stor fleksibilitet angående selve udførslen af vores garderobebokse – og derfor er vores sortiment så stort, som det er. Dette udvalg omfatter løsninger med op til otte skabsrum, og leder du efter løsninger med yderligere skabsrum, skal du blot udforske vores øvrige sortiment af 1/3, 1/4 og 1/6 garderobebokse.

Design & anvendelse

Vores garderobebokse har en bred kundeskare, fordi det er en alsidig og praktisk løsning, der kan løse garderobe- og opbevaringsopgaver på flere måder. De kan være personalebokse i en virksomhed, de kan bruges i fitnesscentre, svømmehaller og lignende til midlertidig opbevaring af folks ejendele, og de kan også figurere på skoler og andre institutioners fælles gangarealer.
For at værne om sikkerheden er det som oftest låse, vi monterer i skabslågerne. Du kan i vores udvalg af komponenter og låse se de forskellige løsninger, der er angående greb og låse. Hvorvidt låsen/grebet skal være placeret i venstre eller højre side af skabslågen, bestemmes af dig og/eller omstændighederne – måske er der en retning, der er mest praktisk.

Du kan integrere eller opstille garderobeboksen ganske simpelt, for vi tilbyder en række forskellige løsninger. Garderobeboksen kan væghænges, eller den kan opsættes på ben eller sokkel.
Du kan i øvrigt også kombinere med vores sortiment af omklædningsbænke, da det også er muligt at vedhænge en bænk i bunden af garderobeboksen.

Et skabsrum i denne model måler 250 mm i bredden og 800 mm i højden. Du kan læse hovedmålene nedenunder:

[ox_table]

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde 1765 mm
Bredde 250 mm
Dybde 525 mm
Sektionsbredde 250 mm

[/ox_table]

Du kan i produktbladet få et større indblik i løsningens dimensioner og øvrige produktdetaljer.

Vil denne garderobeboks med to rum være den ideelle løsning for dig, skal du naturligvis kontakte os – du finder vores kontaktoplysninger her.

PDF PB.BOKS.GB-1202
PDF Prisblad
PDF Salgs og leveringsbetingelser

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2 rums boks 1/2 250mm”