12 rums boks 1/6 400mm

Denne løsning er en stålgarderobeboks med tolv rum. De tolv rum befinder sig seks-og-seks i to søjler, og de er placeret lodret i forhold til hinanden. Garderobeboksen er af pulverlakeret stål, så den er stærk og slagfast samtidig med, den sørger for en organiseret opbevaring. Enheden er 800 mm bred og 1765 mm høj, og rummene er hver 400 mm i bredden og 250 mm høje.

Ved interesse og/eller spørgsmål er du velkommen til at kontakte os telefonisk, over e-mail eller igennem vores kontaktformular. Vi leverer, monterer og bliver det nødvendigt, servicerer vi gerne.

Beskrivelse

Denne tolv rums garderobeboks er udført i pulverlakeret stål og består af to søjler, hvori rummene er fordelt i en lodret formation med seks rum i hver søjle. De tolv rum er i denne løsning 400 mm brede og 250 mm høje, og garderobeboksen er således 800 mm bred og 1765 mm høj. Denne løsning er formålsbestemt til fx værdigenstande, tasker og mindre beklædningsgenstande.

Er du i tvivl om, hvilken opbevaringsløsning der passer bedst til dit formål, kan du med fordel udforske det øvrige sortiment af garderobebokse. Der er intet mindre end 114 særskilte løsninger, og de 14 af dem tilhører denne underkategori af 1/6 stålgarderobebokse.

Design & anvendelse

En tolv rums garderobeboks er funktionel og praktisk, og du kan gøre nytte af den i mange situationer. Garderobeboksen udgør et glimrende taskeskab i fx indkøbscentre eller dagligvarebutikker, og i et fitnesscenter, en svømmehal eller i omklædningsrum generelt vil denne løsning giver dine kunder eller gæster et godt sted at opbevare deres værdigenstande og mindre beklædningsgenstande. Personalerummet kan også indrettes med denne stålgarderobeboks og dermed give tolv personalebokse. Du kan i øvrigt lave en siddeplads eller to ved at få en vedhængt bænk langs med enhedens bund.
COMBI-SYSTEM fører et bredt sortiment, der også omfatter taske– og værdi- og smårumsskabe, så tag gerne et kig og find ud af, hvilken model fungerer bedst for dig.

Du har så afgjort en finger med i spillet, når det drejer sig om designet af din konkrete løsning. Garderobeboksene bliver produceret på vores eget automatanlæg, og derfor har vi en enorm fleksibilitet – og den anvender vi til at inddrage vores kunder, så I altid får det produkt, der er brug for. Du står fx for farvevalget, så du kan koordinere med firmafarver og indretning for et konsekvent look. Hvorvidt lågerne skal have samme eller forskellige farver, er helt op til dig, og du vælger den lås, der skal monteres i hver låge. Du afgør også, om stålgarderobeboksen skal have påmonteret sokkel eller ben, eller om den skal monteres på væggen.

Vi har angivet produktdetaljer i produktbladet, og hovedmålene fremgår også af denne tabel:

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde 1765 mm
Bredde 400 mm
Dybde 525 mm
Sektionsbredde 800 mm

 

Find vores kontaktoplysninger her – vi rådgiver gerne om, hvilken løsning passer bedst til dit behov.

 

PDF PB.BOKS.GB-1422
PDF Prisblad
PDF Salgs og leveringsbetingelser