3 rums boks 1/3 300mm perforerede døre

Denne garderobeboks består af en søjle og tre rum – dermed betegnelsen ”1/3”. Garderobeboksen er udført i pulverlakeret stål, og den er en af vores ventilerede modeller. Det vil sige, at de tre skabslåger er udført i perforerede stålplader, og perforeringerne giver ventilation til boksen. Rummene er 300 mm brede, og denne stålgarderobeboks er i alt 1765 mm høj.

Du kommer i kontakt med os over telefonen, via e-mail eller kontaktformularen. Vi leverer og monterer i hele landet, og vi tilbyder ligeledes service.

Beskrivelse

Dette er en ventileret garderobeboks med tre rum lodret placeret i en enkelt kolonne. Garderobeboksen er fremstillet i pulverlakeret stål, og dens tre låger består af hulpladestål, hvilket forklarer den ventilerende effekt. Fordi løsningen består af en enkelt kolonne, er kolonne og rummene af samme bredde: 300 mm. Stålgarderobeboksen er som helhed 1765 mm høj, mens rummene er 525 mm høje.

Du køber hos os stålinventar, der er produceret i Danmark – på vores egen fabrik. Det betyder, at kvaliteten af både materialerne og håndværket er i høj klasse, og vi kvalitetstjekker igennem alle produktionsprocesserne. Med egen produktion kan vi tilbyde dig et stort og alsidigt sortiment, så du kan utvivlsomt finde netop den løsning, der fungerer bedst for dig til dit specifikke formål. Alene i garderobeboks-udvalget har vi 114 løsninger, og heriblandt er der 28 løsninger fremstillet som 1/3 garderobebokse.

Design & anvendelse

Du har en stor rolle i fremstillingen af din løsning. Garderobeboksens specifikationer bliver specificeret af dig, og du er derfor beslutningstager angående de anvendte farver. Skal de tre låger have de samme eller forskellige farver? Er der nogle firma- eller logofarver eller en indretning, der skal tages højde for? Det er op til dig. Stålgarderobeboksen er et alsidigt opbevaringsmøbel, og det kan monteres på sokkel, ben og på væg – du bestemmer, hvilken løsning fungerer bedst i omgivelserne. Hvis du ønsker, kan vi skabe en siddeplads ved at montere en bænk til garderobeboksen – du kan med fordel se vores omklædningsbænke her.

En ventileret garderobeboks med tre rum er brugbar og funktionel i et hav af forskellige omstændigheder. Garderobebokse giver en funktionel og forsvarlig opbevaring, særligt når hvert rum er aflåseligt. Vælg blandt udvalget af låse den løsning, der egner sig bedst til dit formål.
Som personaleboks i arbejdspladsens omklædningsrum er stålgarderobebokse enormt velegnede. Det samme gør sig gældende ude på uddannelsesinstitutionerne, hvor garderobeboksene fx kan opstilles på gangarealerne og fungerer som lockers. Har du en virksomhed, hvor kunderne eller gæsterne har anledning til at ville have sine ejendele opbevaret, er garderobebokse en organiseret og sikker løsning.

Du kan i nedenstående tabel aflæse hovedmålene for en ventileret garderobeboks med tre rum. Ønsker du yderligere produktdetaljer, fremgår de af produktbladet, som du finder et par scrol nede på siden.

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde 1765 mm
Bredde 300 mm
Dybde 525 mm
Sektionsbredde 300 mm

 

Find dine muligheder for at kontakte os ved at klikke her!

PDF PB.BOKS.GB-2103
PDF Salgs- og leveringsbetingelser