6 rums boks 1/3 300mm ventileret

Denne garderobeboks har 6 rum og perforerede låger, der giver rummene ventilation. Rummene er 300 mm brede og fordelt på to søjler, der hver huser tre lodret placerede rum. Som en helhed er garderobeboksen derfor 600 mm bred – og i øvrigt 1765 mm høj. Løsningen er udført i pulverlakeret stål.

Find vores kontaktoplysninger her og kontakt os ved både spørgsmål og interesse. Levering og montering kan foregå i hele landet, ligesom vi også tilbyder at udføre service, skulle det blive nødvendigt.

Beskrivelse

I korte træk:

  • Produceret på vores fabrik i Randers
  • Godkendt af Arbejdstilsynet
  • Udført i pulverlakeret stål – og i kundens farvevalg
  • Et slagfast stålskab, der tåler de fleste indendørsmiljøer
  • Ideel til en organiseret opbevaring og til et væld af formål
  • Udstyres med integreret aflåsning

 

Dette er en ventileret garderobeboks med 6 rum udført i pulverlakeret stål, så den er solid og holdbar. Stålgarderobeboksen er konstrueret af to sidestående søjler, der er lige så brede som selve rummene – 300 mm. Garderobeboksen er dermed 600 mm bred, og de 6 rum fordeler sig med tre rum i hver søjle, vertikalt arrangeret i søjlerne. Den ventilerende effekt kommer sig af, at lågerne til hvert rum er udført i perforerede stålplader – det vil sige, hullerne giver udluftning.

Sortimentet er utroligt omfattende. Du kan hos os finde 114 separate løsninger, og i denne underkategori af 1/3 garderobebokse er der 28 produkter. Et sådant stort sortiment er forklaret ved, at vi producerer på egen fabrik, og derfor har vi en stor fleksibilitet til at opretholde et stort udvalg og i øvrigt imødekomme vores kunder så vidt muligt.

 

Design & anvendelse

Du får nemlig en ganske vigtig rolle i udførslen af din specifikke løsning. Først og fremmest skal du afgøre, hvilke farver stålgarderobeboksen skal have. Du kan fx vælge at give lågerne ens eller forskellige farver, og det giver også muligheden for at anvende firma- eller logofarver. Det er naturligvis også den ideelle mulighed at designe i overensstemmelse med den øvrige indretning. Skulle der være behov for siddepladser i rummet, kan en bænk monteres langs garderobeboksens bund.

Du vælger også, om der skal monteres ben eller sokkel på garderobeboksen – eller om den skal monteres på væggen. For at værne om sikkerheden monterer vi i øvrigt en lås i hver låge, og du kan i udvalget af låse finde den låsetype, der egner sig bedst til formålet.

Fordelen med en sådan ventileret garderobeboks med 6 rum er alsidigheden. Stålgarderobeboksen er en ideel opbevaringsløsning i langt de fleste tilfælde, og det afspejler sig også i den brede kundegruppe, der benytter dem.
Placér en garderobeboks (eller flere) på en skoles gang eller i omklædningsrummet og lad eleverne bruge den som locker. Du kan også give dine kunder eller gæster mulighed for kortvarigt og sikkert at opbevare deres ting og sager ved at installere garderobebokse i din virksomhed. I personalerum og omklædningsrum på et væld af arbejdspladser bliver garderobeboksene brugt som personalebokse. Der er vitterligt et utal af situationer, hvor disse stålgarderobebokse indfrier utallige formål, behov og krav.

Se hovedmålene for en ventileret garderobeboks med 6 rum herunder:

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde 1765 mm
Bredde 300 mm
Dybde 525 mm
Sektionsbredde 600 mm

 

Stålgarderobeboksens produktdetaljer fremgår desuden af produktbladet, som du kan åbne direkte herunder.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefonen, over e-mail eller igennem en udfyldt kontaktformular.

PDF PB.BOKS.GB-2206
PDF Salgs- og leveringsbetingelser