6 rums boks 1/3 400mm ventileret

Denne garderobeboks er en af vores ventilerede modeller. Det betyder, at lågerne er udført i perforerede stålplader, så der er udluftning til rummene. Garderobeboksen er udført i pulverlakeret stål, og denne løsning har 6 rum, som spreder sig over 2 søjler arrangeret i kolonner af 3 rum. Rummene er 400 mm brede, så garderobeboksen er som enhed 800 mm bred – og højden er 1765 mm.

Du kommer i kontakt med os ved at ringe eller skrive en e-mail. Du kan også udfylde kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi tilbyder landsdækkende levering, montering og service.

Beskrivelse

I korte træk:

  • Produceret på vores fabrik i Randers
  • Godkendt af Arbejdstilsynet
  • Udført i pulverlakeret stål – og i kundens farvevalg
  • Et slagfast stålskab, der tåler de fleste indendørsmiljøer
  • Ideel til en organiseret opbevaring og til et væld af formål
  • Udstyres med integreret aflåsning

 

Denne garderobeboks med 6 rum og ventilation er langtidsholdbar og funktionel. Løsningen er udført i pulverlakeret stål og har perforerede låger, hvilket giver de enkelte rum udluftning. Stålgarderobeboksen måler som enhed 1765 mm i højden og 800 mm i bredden. Rummene er 400 mm brede og 525 mm høje, og så er de placeret 3 og 3 i 2 søjler, som er forbundet af et omsvøbende korpus.

Du har en temmelig stor rolle i fremstillingen af din løsning. Vi producerer selv vores stålinventar, og det giver os fleksibiliteten til at producere i overensstemmelser med vores kunder – det er blandt andet derfor, sortimentet består af hele 114 forskellige garderobebokse. For at sørge for, at du får den løsning, du har behov for, er du dermed en aktiv del af produktionen.

Design & anvendelse

Du bestemmer, hvilke farver stålgarderobeboksen skal have. Det giver dig muligheden for at kunne integrere garderobeboksen i den øvrige indretning og til at anvende firma- eller logofarver. Denne løsning med sine 6 rum åbner for, at du vælger adskillige farver til lågerne – om det er 2, 3 eller måske hele 6 forskellige farver! Samtidig afgør du, om garderobeboksen bedst monteres på sokkel, ben eller på væg, og der er sikkert nogle praktiske omstændigheder at tage højde for. Kunne det desuden være tiltrængt med siddepladser, kan du få en bænk monteret langs bunden på garderobeboksen.

Denne garderobeboks med 6 rum og ventilation er utrolig fleksibel i sin anvendelse: Du kan med fordel bruge stålgarderobebokse som opbevaringsløsning i et hav af varierede omstændigheder! På arbejdspladser udgør en garderobeboks en fremragende personaleboks, mens uddannelsesinstitutioner ofte benytter dem som lockers stående ude på gangene. Virksomheder og oplevelsessteder bruger dem til at tilbyde deres kunder og gæster en kortvarig opbevaring af de private ejendele. Opbevaring kan foregå ganske sikkert og forsvarligt – og organiseret – fordi vi monterer en lås i hver låge. Du vælger den mest praktiske og oplagte låsetype ud fra vores udvalg af låse.

Du kan af nedenstående aflæse hovedmålene for denne ventilerede garderobeboks med 6 rum. Er du interesseret i at læse mere om produktet, finder du yderligere detaljer i produktbladet.

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde 1765 mm
Bredde 400 mm
Dybde 525 mm
Sektionsbredde 800 mm

 

Kontakt os via en af disse kontaktmuligheder. Vi står gerne til rådighed for spørgsmål og lignende.

PDF PB.BOKS.GB-2209
PDF Salgs- og leveringsbetingelser