6 rums boks 1/2 400mm ventileret

Denne garderobeboks med seks rum og ventilation er udgjort af tre søjler, hvori der er to vertikalt placerede rum i hver. Denne løsning har rum med bredden 400 mm, og rummenes låger er perforeret – det forklarer ventilationen. Garderobeboksen består af pulverlakeret stål, og den er 1765 mm høj og 1200 mm bred som enhed. Læs mere om produktdetaljerne i produktbladet nederst på siden.

Ved interesse eller spørgsmål skal du naturligvis kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger her. Vi kan tilbyde landsdækkende levering, montering og service.

Beskrivelse

Denne garderobeboks med seks rum og ventilation er et dansk-produceret produkt. Vi producerer nemlig på eget automatanlæg, og derfor er denne pulverlakerede stålgarderobeboks kvalitetssikret fra start til slut.
Garderobeboksen er udgjort af tre søjler holdt sammen af et solidt kabinet, og hver af de tre søjler består af to rum. Rummene måler 800 mm i højden og 400 mm i bredden, og deres låger er udført i hulpladestål, hvilket skaber den ventilerende effekt.

Vores sortiment af garderobebokse omfatter i alt 114 produkter, og i denne afdeling af 1/2 garderobebokse er der hele 44 forskellige løsninger. Sortimentet er så omfattende, fordi der afstedkommer utrolig meget frihed og fleksibilitet i egenproduktion – vi kan nemlig tillade os at imødekomme dig som kunde og tilbyde dig netop den løsning, du har brug for. Du får således virkelig meget medbestemmelse i udførslen af din garderobeboks.

Design & anvendelse

Garderobeboksen er udført i pulverlakeret stål, og du står for valg af lakeringens farver. Med seks rum er der seks låger, og du kan sagtens vælge at benytte flere farver blandt de seks låger. Det giver dig mulighed for at inkorporere den øvrige indretning eller fx firma- eller logofarver. Samtidig bliver lågerne monteret med en lås, og du kan fra vores udvalg af låse vælge netop den låsetype, der bedst egner sig til formålet.

Vores garderobebokse er utrolig alsidige, i og med de benyttes af et væld af forskellige virksomhed og institutioner. De tillader nemlig en nem og organiseret opbevaring, og derfor er de behændige i mange situationer. På uddannelsesinstitutioner står de ofte i gangarealerne og fungerer som lockers for de studerende, mens mange arbejdspladser anvender dem som personalebokse. I fitnesscentre, på museer og andre offentlige steder er garderobeboksene ideelle til den kortvarige opbevaring af gæsternes/kundernes ejendele.

Hvordan garderobeboksen skal opsættes i det pågældende lokale, er op til dig. Løsningen kan væghænges eller monteres med ben eller sokkel, og ofte er der en løsning, der er mest praktisk i forhold til omgivelserne. Har du eventuelt brug for en siddeplads eller to, kan du med fordel for monteret en bænk langs garderobeboksens bund.

Du kan i den nedenstående tabel aflæse garderobeboksens hovedmål:

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde 1765 mm
Bredde 400 mm
Dybde 525 mm
Sektionsbredde 1200 mm

 

Denne garderobeboks med seks rum og ventilation er utvivlsomt en ufattelig god opbevaringsløsning. Kan den løse en opbevaringsopgave for dig, så skal du naturligvis kontakte os – gør det telefonisk, via e-mail eller kontaktformular.

PDF PB.BOKS.GB-2406
PDF Salgs- og leveringsbetingelser