6 rums boks 1/6 400mm skrå

Du kan med denne seks rums garderobeboks løse ganske mange opbevaringsopgaver. Garderobeboksen er udført i pulverlakeret stål, og netop denne løsning er af de skrå modeller, hvilket betyder, at taget er skråt med en 30° hældning. Hældningen er opadgående set fra fronten mod bagsiden.
De seks rum er 400 mm brede og er i en vertikal formation placeret i én og samme søjle, der derfor også er 400 mm bred. Garderobeboksen er 1945 mm høj, mens de enkelte rum er 250 m høje, så denne løsning egner sig ideelt til værdigenstande og fungerer fortrinligt som et taskeskab.

Du er velkommen til at rådføre dig hos os – vi tilbyder desuden både levering og montage. Ring til os, skriv en e-mail eller udfyld kontaktformularen, hvis denne garderobeboks har fanget din interesse.

Beskrivelse

I korte træk:

  • Produceret på vores fabrik i Randers
  • Godkendt af Arbejdstilsynet
  • Udført i pulverlakeret stål – og i kundens farvevalg
  • Et slagfast stålskab, der tåler de fleste indendørsmiljøer
  • Ideel til en organiseret opbevaring og til et væld af formål
  • Udstyres med integreret aflåsning

 

Denne skrå seks rums stålgarderobeboks er en pulverlakeret stålkonstruktion, der er udgjort af én søjle. Rummene er placeret lodret i søjlen, og de enkelte rum såvel som søjlen er i denne løsning 400 mm brede. Garderobeboksen har betegnelsen ”skrå”, fordi dets tag skråner 30° i en opadgående retning set fra forsiden mod bagsiden. I alt lyder højden 1945 mm, mens de enkelte rum er 250 mm høje.

Du får en stærk og solid garderobeboks, der bliver samlet efter, samtlige flader er pulverlakeret. Det forlænger den allerede lange levetid, og det resulterer i et flottere finish. Gå på udforskning i vores omfattende sortiment af stålgarderobebokse og find den løsning, der passer til formålet. I denne afdeling af 1/6 garderobebokse er der 14 garderobebokse, men udvalget består af i alt 114 særskilte løsninger.

Design & anvendelse

Du kan anvende denne skrå seks rums stålgarderobeboks under mange omstændigheder. De seks rum er 400 mm brede og 250 mm høje, så de er tiltænkt opbevaringen af værdigenstande og tasker, men også mindre beklædningsgenstande kan der være plads til.

Garderobeboksens rum kan bruges som taskeskabe i fx indkøbscentre eller dagligvarebutikker, men du kan også sagtens installere løsningen i et personalerum. Omklædningsrummene i svømmehaller, fitnesscentre og andre lignende faciliteter vil også få gavn af denne stålgarderobeboks – montér en bænk langs med bunden og optimér omklædningen med en siddeplads.
Du kan med fordel se lidt på vores udvalg af både taskeskabe og værdi- og smårumsskabe, hvis du er usikker på, hvilken løsning der vil egne sig bedst til dit formål.

Du får rig mulighed for at sætte dit præg, fordi vi sætter pris på det gode samarbejde og den rigtige løsning til formålet. COMBI-SYSTEM står for egen produktion, og det giver os en utrolig mængde fleksibilitet, der gør det muligt at inkludere dig i processen.
Du står derfor for farvevalget, og du kan sagtens vælge at give lågerne et udvalg af farver. Firma- eller logofarver kan dermed inkorporeres, og garderobeboksen kan passe perfekt ind i den øvrige indretning. Om denne stålgarderobeboks skal ophænges på væg eller have påmonteret sokkel eller ben, er helt op til dig – og omgivelserne. Du afgør i øvrigt også, hvorvidt der skal et hængelåsgreb eller en lås i lågerne, og du vælger den mest ideelle løsning i vores udvalg af låse.

Hovedmålene for denne seks rums stålgarderobeboks fremgår af tabellen:

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde 1945 mm
Bredde 400 mm
Dybde 525 mm
Sektionsbredde 400 mm

 

Du kan i produktbladet læse yderligere produktdetaljer.

Er du interesseret i denne løsning – eller søger du rådgivning om, hvilken løsning der er bedst for dig, skal du naturligvis kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger her.

 

PDF PB.BOKS.GBS-1316
PDF Salgs- og leveringsbetingelser