6 rums boks 1/3 400mm ventileret skrå

Garderobeboksen er udført i pulverlakeret stål og har 6 rum. Rummenes låger består af hulpladestål, hvilket står for den ventilerende effekt. Taget på garderobeboksen er skråt: det har en hældning på 30° i nedadgående retning fra bagerst mod fronten. To søjler står side om side, forbundet af et solidt korpus, og i hver søjle er der tre vertikalt arrangerede rum i bredden 400 mm. Som helhed er bredden 800 mm, mens højden lyder 1945 mm.

Kontakt os telefonisk, via e-mail eller igennem en udfyldt kontaktformular. Levering og montering er landsdækkende muligt, og vi udfører deslige service.

Beskrivelse

I korte træk:

  • Produceret på vores fabrik i Randers
  • Godkendt af Arbejdstilsynet
  • Udført i pulverlakeret stål – og i kundens farvevalg
  • Et slagfast stålskab, der tåler de fleste indendørsmiljøer
  • Ideel til en organiseret opbevaring og til et væld af formål
  • Udstyres med integreret aflåsning

 

Dette er en skrå og ventileret garderobeboks med 6 rum. Garderobeboksen består af pulverlakeret stål, og dens 6 låger er udført i perforerede stålplader, så der er en indbygget udluftning til selve rummene. Taget har en 30° opadgående hældning set fra garderobeboksens front mod bagsiden. I denne løsning er rummene 400 mm brede og 525 mm høje, og så er de placeret i to søjler á tre vertikalt placerede rum.

Garderobeboksen lige så vel som langt det mest af vores sortiment er produceret på vores egen fabrik. Egenproduktionen betyder, at vi kan imødekomme dig og dine behov ved at holde et stort og alsidigt sortiment. Det omfatter fx 114 forskellige løsninger af garderobebokse, hvor den mindste løsning består af to rum og den største af 24 rum.

 

Design & anvendelse

Egenproduktionen betyder også, at du bliver involveret i udførslen af din specifikke garderobeboks, for det har vi fleksibiliteten til at tilbyde. Du designer stålgarderobeboksen – få det godt integreret i indretningen med dit farvevalg og tilgodese eventuelle firma- eller logofarver. Hvis du gerne vil give lågerne forskellige farver, er det bestemt en mulighed. Du kan også vælge, hvilket greb eller låsesystem du vil have integreret i lågerne – ofte er der en løsning, der er mest praktisk.

Hvordan stålgarderobeboksen skal opsættes, er ligeledes din vurdering – den kan monteres på sokkel, ben og også på væg. I øvrigt tilbyder vi en løsning, hvor en bænk bliver vedhængt garderobeboksen og således skaber nogle siddepladser. Det er en pladsbesparende og funktionel løsning, der i visse omstændigheder vil være utrolig behændig.

En skrå og ventileret garderobeboks med 6 rum er ufattelig funktionel, og derfor gør den nytte i et væld af formål. Skal du sørge for opbevaring til personalet, så er de optimale personalebokse. Skal du give elever og studerende mulighed for at opbevare deres sager på uddannelsesstedet, fungerer garderobebokse glimrende som lockers. I fitnesscentre, på museer og i en lang række virksomheder giver garderobeboksene kunder og gæster en god mulighed for at opbevare deres ting kortvarigt. Som opbevaringsløsning er garderobebokse nærmest universale.

Du kan af det nedenstående aflæse stålgarderobeboksens hovedmål, og du kan orientere dig om supplerende detaljer i det nedenstående produktblad.

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde 1945 mm
Bredde 400 mm
Dybde 525 mm
Sektionsbredde 800 mm

 

Du finder de tre muligheder for kontakt ved at klikke her.

PDF PB.BOKS.GBS-2209
PDF Salgs- og leveringsbetingelser

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “6 rums boks 1/3 400mm ventileret skrå”