3 rums skab 250mm lige

Vi har et bredt udvalg af garderobeskabe i tre sektioner og lige præcist dette er til skurvogne. De tre skabssektioner er hver 250 mm, hvilket betyder, at de ikke godkendt til anden brug end i skurvogne. Garderobeskabet er udført i stål og desuden pulverlakeret – det er op til dig, hvilken farve kabinet og skabsdøre skal have. Skabsdørene er i øvrigt udstyret med et aflåsningssystem.

Skabssektionerne er indrettet med en bøjlestang og to beklædningskroge samt en vandretliggende hylde. Er du på jagt efter et garderobeskab til en skurvogn, er dette et virkelig godt bud – men ellers har vi et omstændeligt udvalg af skurvogne.

Vi rådgiver gerne om, hvad der er den bedste løsning for dig. Du kan udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt, men du kan også bare ringe os op eller skrive os en mail. Vi reagerer på det hele.

Beskrivelse

I korte træk:

  • Produceret på vores fabrik i Randers
  • Godkendt af Arbejdstilsynet
  • Udført i pulverlakeret stål – og i kundens farvevalg
  • Et slagfast stålskab, der tåler de fleste indendørsmiljøer
  • Ideel i omklædningen og i personalefaciliteter
  • Udstyres med integreret aflåsning og standardindretning

 

Vores garderobeskabe i tre sektioner til skurvogne er 250 mm brede, og dette garderobeskab har et plant tag, hvorfor det er 1765 mm højt.

Garderobeskabet er konstrueret i stål, hvilket naturligvis medvirker, at det er et utroligt solidt og slagfast stålskab, der kan holde til lidt af hvert. Samtidig er det virkelig let at holde og gøre rent. Skabet bliver pulverlakeret, før end vi samler det, og det giver ikke kun et utroligt flot resultat, men det forstærker også den i forvejen lange holdbarhed. Det er op til dig, hvordan garderobeskabet skal se ud – vi producerer selv, og derfor har vi en enorm frihed til at efterkomme eventuelle præferencer og/eller krav. Når vi selv er herre over produktionen fra begyndelsen, kan vi selvfølgelig hæfte for den høje kvalitet, vores stålgarderobeskabe har.

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde 1765 mm
Bredde 250 mm
Dybde 525 mm
Sektionsbredde 750 mm

Indretning

Vores garderobeskabe i tre sektioner til skurvogne er indrettet med en vandretliggende hylde, en bøjlestang samt to beklædningskroge i hver sektion. Vil du gerne vælge eller supplere med andet tilbehør, har vi en stor tilbehørssektion, hvorfra du kan tilkøbe. For at sikre en sikker opbevaring bliver hver skabsdør monteret med et aflåsningssystem. Vi anvender typisk en cylinderlås eller et hængelåsgreb, men har du andre præferencer, har vi et glimrende udvalg af låse at vælge i mellem.

Vil du gerne udstyre din skurvogn med et eller flere af disse garderobeskabe i tre sektioner, skal du selvfølgelig henvende dig til os. Du kan ringe os op, sende os en mail eller udfylde kontaktformularen.

PDF PB.SKAB.GSL-1253
PDF Salgs- og leveringsbetingelser