1 rums skab 250mm lige

Vi kan her tilbyde et garderobeskab i 1 sektion. Garderobeskabet er udført i stål og består af et rum, der som standard indeholder en integreret lås, en vandretliggende hylde i toppen samt en bøjlestang og to beklædningskroge. Ønsker du yderligere tilbehør, kan det tilkøbes.

Skabet måler 250 mm i bredden, og taget er vinkelret. Dimensionerne lever op til Arbejdstilsynets krav, og garderobeskabet er derfor godkendt til anvendelse i skurvogne. Leder du efter lidt større stålgarderobeskabe indebærer vores sortiment også af garderobeskabe i II sektioner, III sektioner og IIII sektioner.

Er du interesseret i dette garderobeskab, er du velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre telefonisk, per mail eller igennem vores kontaktformular. Vi leverer, monterer og servicerer ved tilkøb.

Beskrivelse

I korte træk:

  • Produceret på vores fabrik i Randers
  • Godkendt af Arbejdstilsynet
  • Udført i pulverlakeret stål – og i kundens farvevalg
  • Et slagfast stålskab, der tåler de fleste indendørsmiljøer
  • Ideel i omklædningen og i personalefaciliteter
  • Udstyres med integreret aflåsning og standardindretning

 

Med egne hænder og hoveder varetager vi produktionen fra tegningen til samlingen fra egen fabrik i Randers. Det betyder, at dette garderobeskab i 1 sektion er dansk produceret og således følger de retningslinjer, som Arbejdstilsynet har gjort klart. Derfor anbefaler vi dette 250 mm skab til skurvogne, da garderobeskabets størrelse er godkendt i den sammenhæng.

Garderobeskabet er udført i stål, hvorefter vi pulverlakerer det efter dine ønsker. Alle dele bliver lakeret, før vi samler skabet, hvilket resulterer i et flot og langtidsholdbart skab. Du vælger i vores udvalg af RAL-farver, hvilken farve, du ønsker, lågen skal have, og dermed kan du sørge for, at garderobeskabet passer til omgivelserne.

Skabet kan i øvrigt monteres på 100 mm høje ben eller sokkel, ligesom det kan monteres direkte på væggen.

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde 1765 mm
Bredde 250 mm
Dybde 525 mm
Sektionsbredde 250 mm

Indretning

Dette garderobeskab i 1 sektion har som standard en vandretliggende hylde øverst i skabet, og derunder er der en bøjlestang med to beklædningskroge. I vores tilbehørssektion kan du finde yderligere tilbehør, du kan udstyre garderobeskabet med, hvis du ønsker.

Vi udstyrer deslige med en lås, som standard er det enten en cylinderlås eller hængelåsgreb, men vi har et udvalg af låsesystemer, skulle du ønske en anden type aflåsning.

COMBI-SYSTEM producerer desuden et udvalg af fyrtræsbænke, og det er muligt at integrere en bænk, hvis du fx har behov for en siddeplads tilknyttet til garderobeskabet.

Er du interesseret i vores mindste 1 sektionsgarderobeskab, skal du henvende dig til os via telefon, e-mail eller vores kontaktformular – alle oplysninger finder du her. Vi leverer, monterer og foretager efterfølgende serviceringer ved tilkøb.

PDF PB.SKAB.GSL-1251
PDF Salgs- og leveringsbetingelser