2 rums skab 250mm lige

Vi kan her tilbyde et garderobeskab til skurvogne, og garderobeskabet består af to sektioner. Vores garderobeskabe er udført i stål og pulverlakeret, og de er derfor langtidsholdbare.
Hver sektion er indrettet med en vandretliggende hylde, en bøjlestang og to beklædningskroge, og så er der i hver skabsdør en integreret lås. Som standard integrerer vi en cylinderlås eller et hængelåsgreb, men har du andre ønsker, imødekommer vi gerne ud fra vores udvalg af låsesystemer. Skulle du i øvrigt ønske dig andet inventar i sektionerne, har vi deslige et godt udvalg af tilbehør.

Hver sektion måler 250 mm i bredden, og det er derfor udelukkende godkendt til anvendelse i skurvogne. Det måler 1765 mm i højden og har et plant tag. Vi producerer på egen fabrik i Randers, og derfor følger vi selvsagt Arbejdstilsynets bestemmelser til punkt og prikke. Så har du ikke en skurvogn, er vores øvrige udvalg af stålgarderobeskabe i to sektioner vidtrækkende.

Du får din skurvogn(e) indrettet med vores holdbare og hårdføre garderobeskab i stål ved at kontakte os. Vi reagerer på telefon, e-mail såvel som igennem vores kontaktformular, og vi vil meget gerne hjælpe dig.

Beskrivelse

I korte træk:

  • Produceret på vores fabrik i Randers
  • Godkendt af Arbejdstilsynet
  • Udført i pulverlakeret stål – og i kundens farvevalg
  • Et slagfast stålskab, der tåler de fleste indendørsmiljøer
  • Ideel i omklædningen og i personalefaciliteter
  • Udstyres med integreret aflåsning og standardindretning

 

Leder du efter et garderobeskab til skurvogne, er dette stålgarderobeskab i to sektioner unægtelig en fantastisk løsning. COMBI-SYSTEM priser kvalitetssikring umanerlig højt, og du kan derfor være sikker på, at du fra os får et (eller flere) garderobeskab af høj kvalitet. Det er udført i stål og derefter pulverlakeret – garderobeskabets enkelte dele bliver pulverlakeret inden samling, og således forstærker vi den allerede lange levetid.

Garderobeskabet er inddelt i to sektioner – det vil sige, at der i skabet er to individuelle skabspladser. Du kan se hovedmålene neden for, men at hver sektion måler 250 mm betyder, at det kun er godkendt i skurvogne. Vores produktion foregår i Randers, og derfor følger vi naturligvis de regler og retningslinjer, som det danske Arbejdstilsyn fastsætter. Det betyder til gengæld også, at du kan være sikker på, at alle vores garderobeskabe – alle vores produkter – er i overensstemmelse med danske arbejdsmiljøregler.

Det er op til dig, hvilken farve der skal pryde skabsdørene. Vi har et godt udvalg af RAL-farver, og du kan fx vælge to forskellige farver. Du har vitterligt mulighed for at skræddersy og tilpasse til dine omgivelser, omstændigheder og personlige præferencer.

 

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde 1765 mm
Bredde 250 mm
Dybde 525 mm
Sektionsbredde 500 mm

Indretning

Et garderobeskab til skurvogne er indrettet ligesom de øvrige garderobeskabe. Som standard sætter vi en vandretliggende hylde op øverst i sektionen, mens der er en bøjlestang med to beklædningskroge nedenunder. Har du behov for andet eller mere tilbehør, har vi et glimrende udvalg af tilbehør, og vi skal gerne gå dig i møde.

Skabsdørene bliver hver især monteret med et aflåsningssystem, så de pågældende brugere af garderobeskabet trygt kan efterlade deres ejendele i skabet. Som udgangspunkt monterer vi et hængelåsgreb eller en cylinderlås, men har du andre ønsker, har vi ligeledes et stort udvalg af låsesystemer.

Er du på jagt efter et garderobeskab til skurvogne, er dette en ideel løsning. Henvend dig til os telefonisk, via e-mail eller igennem vores kontaktformular, og så vil du hurtigt få styr på både omklædning og opbevaring.

PDF PB.SKAB.GSL-1252
PDF Salgs- og leveringsbetingelser