4 rums skab 250mm lige

I vores sortiment af garderobeskabe i fire sektioner har vi hele fire modeller til skurvogne. De fire skabssektioner er alle 250 mm bredde, og dermed er deres anvendelse begrænset til skurvogne. Denne model har et lige tag og almindelige døre, hvorfor det er 1765 mm højt.

Garderobeskabet er udført i pulverlakeret stål, og du har mulighed for at integrere dette garderobeskab til skurvognens øvrige indretning.

Stålgarderobeskabet kommer som standard med en hylde, bøjlestang og to beklædningskroge i hver skabssektion. Hver af de fire skabsdøre får i øvrigt monteret enten en cylinderlås eller et hængelåsgreb.

Leder du efter et garderobeskab til skurvogne med fire sektioner, er denne model en glimrende løsning. du kommer i besiddelse af et eller flere af disse stålskabe ved at kontakte os – ring, skriv eller udfyld vores kontaktformular. Vi leverer og monterer på landsdækkende plan, ligesom vi tilbyder eventuel efterfølgende service på garderobeskabene.

Beskrivelse

I korte træk:

  • Produceret på vores fabrik i Randers
  • Godkendt af Arbejdstilsynet
  • Udført i pulverlakeret stål – og i kundens farvevalg
  • Et slagfast stålskab, der tåler de fleste indendørsmiljøer
  • Ideel i omklædningen og i personalefaciliteter
  • Udstyres med integreret aflåsning og standardindretning

 

Vores garderobeskab til skurvogne i fire sektioner er 250 mm bredt i hver skabssektion, og det er derfor udelukkende godkendt til brug i skurvogne. Vi producerer på egen fabrik i Randers, så vi følger naturligvis de arbejdsmiljøregler som fastsat af Arbejdstilsynet.

Garderobeskabet er produceret i pulverlakeret stål, og det er derfor virkelig modstandsdygtigt. De glatte stålflader gør naturligvis også skabet nemt at vedligeholde og gøre rent.

Du har teten, hvad angår garderobeskabets farve. Vi fører en række standard RAL-farver, men ved farvetillæg kan vi pulverlakere i lige nøjagtig den RAL-farve, du måtte ønske.

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde 1765 mm
Bredde 250 mm
Dybde 525 mm
Sektionsbredde 1000 mm

Indretning

Dette garderobeskab i fire sektioner er indrettet med en hylde, bøjlestang og to beklædningskroge i hver skabssektion som standard. Har du brug for mere eller andet tilbehør, kan du med fordel udforske vores tilbehørsudvalg. Hver af de fire skabsdøre får i øvrigt monteret enten en cylinderlås eller et hængelåsgreb – har du andre præferencer, kan du med vores udvalg af låse finde en anden løsning.

Skulle der i øvrigt være brug for fx en knagerække til overtøjet, kan vi så sandelig også stå til rådighed med et sådant udvalg. Vi har generelt yderst meget, når det gælder omklædningsfaciliteter og tilbehør, som du naturligvis er velkommen til at udforske.

Mangler din skurvogn – eller har den plads til – et garderobeskab til skurvogne i fire sektioner, skal du komme i kontakt med os. Du finder kontaktoplysningerne her, og hvis du indsender en kontaktformular, kontakter vi dig hurtigst muligt.

PDF PB.SKAB.GSL-1254
PDF Salgs- og leveringsbetingelser