3 rums skab 300mm lige

Dette stålgarderobeskab med tre rum er inddelt i sektioner á 300 mm bredde. Skabet har et plant tag og måler 1765 mm i højden, og så er det op til dig, hvilke farver henholdsvis kabinettet og skabsdørene skal have.

Garderobeskabet er udført i stål, og det er derfor langtidsholdbart. Som udgangspunkt indretter vi stålskabet med en vandretliggende hylde og en bøjlestang samt to beklædningskroge. Skabsdørene bliver monteret med integrerede aflåsningssystemer, typisk anvender vi et hængelåsgreb eller en cylinderlås. Ønsker du andet tilbehør eller en anden type aflåsning, imødekommer vi gerne.

Er du interesseret i dette garderobeskab i tre sektioner, skal du naturligvis henvende dig til os. Ring til os eller skriv os en mail. Udfylder du vores kontaktformular, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Beskrivelse

I korte træk:

  • Produceret på vores fabrik i Randers
  • Godkendt af Arbejdstilsynet
  • Udført i pulverlakeret stål – og i kundens farvevalg
  • Et slagfast stålskab, der tåler de fleste indendørsmiljøer
  • Ideel i omklædningen og i personalefaciliteter
  • Udstyres med integreret aflåsning og standardindretning

 

Et stålgarderobeskab med tre rum gør sig glimrende egnet i en personaleomklædning lige så vel som i et omklædningsrum i fx et fitnesscenter eller i en idrætshal.

COMBI-SYSTEM er selvproducerende: Produktionen foregår på vores egen fabrik, og vi styrer selvsagt hver eneste proces. Derfor følger vi naturligvis Arbejdstilsynets retningslinjer, så vores garderobeskabe er godkendt til anvendelse på arbejdspladsen.

Garderobeskabet er udført i stål. Hver eneste skabsdel bliver pulverlakeret, inden vi samler det, og det bevirker et flot resultat samtidig med, at det forstærker skabets allerede lange levetid. Du kan få det monteret på tre forskellige måder: På sokkel, ben eller som væghængt.

 

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde 1765 mm
Bredde 300 mm
Dybde 525 mm
Sektionsbredde 900 mm

Indretning

Vi tilbyder dette stålgarderobeskab med tre rum med en standard indretning bestående af en bøjlestang, to beklædningskroge samt et vandretliggende hylde. Vil du gerne ændre eller supplere indretningen, har vi et godt udvalg af tilbehør, hvorfra du kan vælge og tilkøbe.
For at værne om sikkerheden udstyrer vi desuden de tre skabsdøre med hver deres lås. Som udgangspunkt bruger vi en cylinderlås eller et hængelås greb, men har du en anden præference, har vi andre låse, du kan vælge i mellem.

Mangler omklædningsfaciliteterne siddepladser, kan du fx indrette omklædningsrummet med bænke. Vores sortiment af omklædningsbænke er stort og alsidigt, og vi kan tilbyde dig flere løsninger. Blandt andet er det muligt at fæstne bænke til bunden af vores garderobeskabe, men vi har også adskillige fritstående modeller.

Er dette stålgarderobeskab med tre rum løsningen for din opgave, kontakter du os telefonisk eller over e-mail. Du kan også anvende vores kontaktformular, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

PDF PB.SKAB.GSL-1303
PDF Salgs- og leveringsbetingelser