2 rums skab 400mm lige

Vi præsenterer her et stålgarderobeskab med to skabspladser. Hver sektion indebærer en integreret lås i skabsdøren, så sikkerheden er i orden, samt en hylde og bøjlestang med to beklædningskroge. Har du andre tanker, hvad angår garderobeskabenes inventar, har vi et bredt udvalg af tilbehør. Som standard anvender vi enten en cylinderlås eller et hængelåsgreb som låsesystem, men har du også andre planer her, kan vi ligeledes tilbyde dig udvalg af låse.

Du har mulighed for at kunne integrere vores garderobeskab i de pågældende omgivelser, da det er din beslutning, hvilken RAL-farve vi skal pulverlakere skabsdørene i. At garderobeskabet er udført i stål medvirker en utrolig lang holdbarhed samt et lille behov for vedligeholdelse og rengøring.

Vi har et omstændeligt sortiment af garderobeskabe både, hvad angår sektionsbredder og selve antallet af sektioner. Så leder du efter garderobeskabe i I, III eller IIII sektioner, er vi mand for at forsyne dig med dem. Har du til gengæld fundet det helt rette garderobeskab, skal du straks ringe os op, skrive os en e-mail eller indsende en kontaktformular.

Beskrivelse

I korte træk:

  • Produceret på vores fabrik i Randers
  • Godkendt af Arbejdstilsynet
  • Udført i pulverlakeret stål – og i kundens farvevalg
  • Et slagfast stålskab, der tåler de fleste indendørsmiljøer
  • Ideel i omklædningen og i personalefaciliteter
  • Udstyres med integreret aflåsning og standardindretning

 

Dette stålgarderobeskab med to skabspladser er produceret på vores fabrik i Randers, og derfor kan vi garantere, at garderobeskabet er af virkelig høj kvalitet. Stålkonstruktionen udmønter i en ekstrem lang levetid, og det er nemt at gøre rent og vedligeholde. Levetiden bliver kun forstærket af, at garderobeskabets bliver samlet efter, de enkelte dele bliver pulverlakeret.

Skal du udstyre din/en arbejdsplads med garderobeskabe, kan du sagtens gøre det med vores. Da vi producerer inden for de danske grænser, gør vi det naturligvis i henhold til Arbejdstilsynets fastsættelser. Derfor er dette garderobeskab godkendt til brug på arbejdspladser.

Du kan få garderobeskabet monteret på ben eller sokkel (100 mm høj), og du kan også væghænge skabet, hvis det giver mest mening.

 

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde 1765 mm
Bredde 400 mm
Dybde 525 mm
Sektionsbredde 800 mm

Indretning

Dette stålgarderobeskab med to skabspladser indebærer en hylde, bøjlestang med to beklædningskroge i hver sektion. Vi imødekommer gerne dine præferencer, hvis du ønsker at indrette skabssektionerne anderledes – vi har et stort udvalg af tilbehør at supplere fra.

Garderobeskabets brugere kan sagtens efterlade deres ejendele deri, da vi integrerer skabsdøren med aflåsning. Som standard bruger vi et hængelåsgreb eller en cylinderlås, men har du en anden præference, har vi et godt udvalg af låsesystemer.

Vi kan i øvrigt tilbyde et stort sortiment af omklædningsbænke, så hvis du mangler siddepladser i personale- eller omklædningsrummet, kan vi bestemt tilbyde dig bænke af høj kvalitet. Det er muligt at montere en bænk i bunden af dette stålgarderobeskab i to sektioner, hvilket selvsagt giver nogle praktiske siddepladser.

Ret henvendelse til os på telefonen, over en e-mail eller via vores kontaktformular. Vi tilbyder at levere og montere ved tilkøb, og vi tilbyder desuden service, skulle det blive nødvendigt.

PDF PB.SKAB.GSL-1402
PDF Salgs- og leveringsbetingelser