4 rums skab 300mm lige ventileret

Dette garderobeskab er med fire skabsrum og ventilation. Den ventilerende effekt kommer sig af, at de fire skabsdøre er udført i perforerede stålplader. Garderobeskabets fire skabsrum er alle 300 mm, og garderobeskabet har et plant tag og måler 1765 mm i højden. Som helhed er garderobeskabet 1200 i bredden.

Vores garderobeskabe er ofte anvendt i personalerum og omklædningsrum, men de gør sig også vel som gængse garderobeskabe i fx indgangspartier. Garderobeskabene bliver pulverlakeret efter dine specifikationer – vi benytter os af en række standard RAL-farver, men imødekommer gerne øvrige RAL-farver.

Vil dette garderobeskab give dig ideelle omklædningsfaciliteter, skal du henvende dig til os: Kontakt os på telefonen, e-mail eller igennem vores kontaktformular. Vi leverer i hele Danmark, og vi kan ligeledes forestå montage og service.

Beskrivelse

I korte træk:

  • Produceret på vores fabrik i Randers
  • Godkendt af Arbejdstilsynet
  • Udført i pulverlakeret stål – og i kundens farvevalg
  • Et slagfast stålskab, der tåler de fleste indendørsmiljøer
  • Ideel i omklædningen og i personalefaciliteter
  • Udstyres med integreret aflåsning og standardindretning

 

Dette garderobeskab med ventilation og fire skabsrum er udført i stål, og det har dermed en virkelig lang holdbarhed. Det kan modstå lidt af hvert, og så er det nemt at rengøre.

Garderobeskabet har hulplader som skabsdøre, hvilket betyder, at skabet har en indbygget udluftning. Det har et plant tag, hvilket betyder, at garderobeskabet er 1765 mm høje – vores modeller med skrå tag er til sammenligning 1940 mm høje. Skabet er udført i pulverlakeret stål, og du står for udvælgelsen af de pågældende RAL-farver. Har du fx nogle firmafarver, der vil være nærliggende at bruge?

Da vi producerer vores store sortiment på egen fabrik i Randers, producerer vi naturligvis i henhold til de danske myndigheders bestemmelser. Således kan du med ro i sindet udstyre din personaleomklædning med dette garderobeskab, da dets dimensioner er godkendt af Arbejdstilsynet.

Garderobeskabet bliver sat op, som det er, væghængt eller bliver monteret med sokkel eller ben. Det er op til dig og de givne omgivelser, der afgør det.

 

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde1765 mm
Bredde300 mm
Dybde525 mm
Sektionsbredde1200 mm

 

Indretning

Vores garderobeskab med ventilation og fire skrabsrum bliver naturligvis indrettet præcis ligesom de øvrige garderobeskabe i vores sortiment. Som standard medfølger nemlig en vandretliggende hylde, en bøjlestang og to beklædningskroge. Vil du ændre indretningen af de fire skabsrum, kan du fra vores udvalg af tilbehør vælge den mest optimale indretning for dig og dit behov.

Skabsdørene får som udgangspunkt påmonteret et hængelåsgreb eller en cylinderlås, men har du en anden præference, hvad dét angår, har vi også et godt udvalg af låse.

Vores kunder, der køber stålgarderobeskabe, anvender dem ofte i et omklædningsrum eller i en personaleomklædning, men de er skam også fremragende i andre sammenhænge – det kan være i en entré eller lignende.
Skal du bruge dette garderobeskab i en entré eller i omklædningen, kan du muligvis også have brug for en bænk. Vi har et omstændeligt sortiment af bænke og omklædningsbænke. Vi fører dem i adskillige modeller og længder, og du kan fx fastgøre en bænk i bunden af garderobeskabet.

Kan du bruge et garderobeskab med ventilation og fire skabsrum, skal du da selvfølgelig slå på tråden. Ring til os, skriv os en e-mail eller udfyld kontaktformularen. Gør du det sidste, ringer vi dig op hurtigst muligt.

PDF PB.SKAB.GSL-2304
PDF Salgs- og leveringsbetingelser