4 rums skab 300mm lige

Du kan med fordel anvende dette stålgarderobeskab med fire rum i fx et omklædningsrum eller i personaleomklædningen. De fire skabssektioner er alle 300 mm i bredden, og skabsrummene er 525 mm dybe. Dermed er garderobeskabet godkendt til anvendelse på arbejdspladsen.

Garderobeskabet bliver udstyret med en hylde, en bøjlestang samt to beklædningskroge i hvert skabsrum, og hver skabsdør får desuden en monteret lås.

Vi producerer på egen fabrik, og dette skab er selvsagt udført i pulverlakeret stål. Det giver en lang levetid og en nem rengøring.

Du kontakter os på telefon, e-mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi tilbyder levering og montering i hele landet, og vi kan ligeledes tilbyde eventuel service.

Beskrivelse

Du har mulighed for at integrere vores stålgarderobeskab med fire rum uden problemer, da du vælger, hvilke RAL-farve garderobeskabet skal have. Vi har et udvalg af standard RAL-farver (se gerne produktbladet nedenfor), men ved farvetillæg kan vi sagtens imødekomme andre ønsker.

Produktionen foregår på vores fabrik i Randers, og dermed – og heldigvis – står vi således for kvalitetssikringen af vores produkter. Det betyder også, at du med dette stålskab er garanteret et skab, der er godkendt til anvendelse på en arbejdsplads. Vi følger nemlig Arbejdstilsynets seneste bestemmelser angående arbejdsmiljøregler, hvorfor dette garderobeskab er udført i de godkendte dimensioner.

Garderobeskabet kan væghænges eller monteres på sokkel eller ben. Selvfølgelig kan du også ”bare” få skabet, som det er og montere det i henhold til de givne omgivelser.

[ox_table]

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde 1765 mm
Bredde 300 mm
Dybde 525 mm
Sektionsbredde 1200 mm

[/ox_table]

Indretning

Vores stålgarderobeskab med fire rum har integrerede cylinderlåse eller hængelåsgreb i skabsdørene, men foretrækker du et andet system, kan du vælge i blandt vores udvalg af låse.

Som standard bliver hvert af de fire rum indrettet med en vandretliggende hylde, en bøjlestang og to beklædningskroge. Du kan i vores tilbehørssektion se, hvad for noget tilbehør vi fører og tilbyder, og du kan vælge derfra, hvis du ønsker at ændre på skabsrummenes indretning.

Er du i den situation, at du skal indrette et omklædningsrum med mere end garderobeskabe, kan vi selvfølgelig stå dig til rådighed. Vi har et stort sortiment af omklædningsbænke i flere modeller og længder – blandt andet kan vi integrere knagerækker, så der kan ophænges tøj. Knagerækkerne kan også købes for sig selv, og vores sortiment kan deslige byde på sko- og hattehylder, hvis omklædningsrummet har brug for sådanne faciliteter.

Kan dette stålgarderobeskab med fire rum være løsningen på en opgave, du står med, skal du naturligvis henvende dig til os. Kontakt os på telefonen, over e-mail eller via vores kontaktformular – vi reagerer på det hele.

PDF PB.SKAB.GSL-1304
PDF Prisblad
PDF Salgs og leveringsbetingelser