Hængemappeskab


COMBI-SYSTEMs hængemappeskab består af én sektion og har fire A4-størrelse skuffer. Du vil med dette hængemappeskab kunne organisere og opbevare dine dokumenter på effektiv og sikker vis – skabet er nemlig udstyret med en centrallås, der låser for alle skufferne samtidig.

Hængemappeskabet har kapacitet til at opbevare omtrent 50 A4-mapper, og med fire skuffer kan du selvsagt opdele og kategorisere, som du har behov for. Skabet består af galvaniseret og pulverlakeret stål, og skuffernes håndtag er diskrete og gør det nemt at udtrække – skufferne er i øvrigt 70 % udtrækkelige.

Vi leverer overalt i Danmark, og vi kan (som regel) varetage en levering med dags varsel. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil bestille et hængemappeskab hos os. Du kan også læse mere om produktet ved at scrolle lidt ned.

Beskrivelse

Du vil med dette hængemappeskab finde en glimrende løsning på arkivering af vigtige dokumenter såsom kontrakter og lignende. Det er praktisk og nemt at organisere dine mapper med skabet: Skufferne er rummelige og kan hver opbevare omkring 50 A4-mapper – det vil sige i alt 200 mapper kan høre hjemme i hængemappeskabet.

Såvel kabinet som skufferne er galvaniseret og pulverlakeret. Arkivskabet her kan altså håndtere lidt af hvert, og det vil stå urokkeligt på dit kontor. Lakeringen er i øvrigt hvid, som det også fremgår af billedet. Dets stålflader betyder selvfølgelig også, at vedligeholdelse og rengøring er virkelig nem og overskuelig.

Vi kan des mere tilbyde dig tilhørende hængemapper.

[ox_table]

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde 1330 mm
Bredde 395 mm
Dybde 615 mm
Sektionsbredde 395 mm

[/ox_table]


Indretning

Hængemappeskabets skuffer er 70 % udtrækkelige, deres håndtag er diskret inkorporeret i skufferne og gør det nemt at åbne og lukke for skufferne. Skabet er udført med et aflåsningssystem, der låser for samtlige skuffer på én gang, og derfor kan du sikkert opbevare dine vigtige dokumenter deri.

Skuffemålene er som følgende:

Indvendig: H: 280 mm              B: 327 mm        D: 575 mm

Udvendig: H: 1320 mm            B: 398 mm        D: 622 mm

Leder du efter andre typer eller yderligere arkivskabe, opfordrer vi dig til at udforske vores relaterede produkter – enten nedenfor eller ved at klikke her. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil bestille eller gerne vil vide mere.

PDFPB.ARKIV
PDF Prisblad
PDF Salgs og leveringsbetingelser