Køkken-/Bakkevogn

Denne køkken-/bakkevogn er vitterligt skabt til offentlige institutioner af enhver art. Du kan få den i aluminium eller i rustfrit stål – begge er godkendt af Arbejdstilsynet og anses som værende hygiejnisk inventar til opbevaringen af madvarer, medicin og andet, der kræver sterile flader og miljøer.

Vi fører køkken-/bakkevognen i tre størrelser, og vi har naturligvis både rister og bakker i tre størrelser, så de passer i de respektive vogne.

Ret henvendelse til os telefonisk, over e-mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi vil forfærdelig gerne hjælpe dig med at skabe et praktisk, funktionelt og hygiejnisk miljø med vores inventar.

Beskrivelse

Den transporterbare køkken-/bakkevogn eksisterer i to serier og kan således fås i både rustfrit stål og aluminium. Uanset materialet er vores køkken-/bakkevogn velegnet til brug i både køle- og fryserum, men de er bestemt også gavnlige i almindelige indendørsmiljøer. Vi fører vognen i en række størrelser, som du kan se i figuren nedenfor.

Model

Dimensioner i mm

19.0300.70

660 x 770 x 850

19.0301.70

815 x 650 x 850

19.0302.70

460 x 650 x 1665

19.0303.70

660 x 770 x 1665

 

Køkken-/bakkevognen er et transportabelt stykke inventar i høj kvalitet, der er solidt konstrueret og har en lang holdbarhed. Vognen er opført på ben eller fire hjul, der selvfølgelig kan låses, så vognen ikke flytter sig.

Vognen er godkendt af Arbejdstilsynet og opretholder hygiejnen steder, hvor det selvsagt er umanerlig vigtigt, at hygiejnen er i orden. Ofte bliver den brugt i industrikøkkener og kantiner, men den er ligeledes ideel til at opbevare udstyr fx hos dyrlæger eller på laboratorier des lignende.

Når du skal indrette din køkken-/bakkevogn, kan vi tilbyde dig både rister og almindelige bakker. Udvalget dækker selvsagt samtlige modeller.

Leder du efter en transportabel køkken-/bakkevogn, der opretholder Arbejdstilsynets hygiejnestandarder, er dette den helt rigtige løsning. Kunne du derudover også godt bruge en køkken-/kølerumsreol, har vi i dette udvalg også den optimale løsning. Skulle du være på jagt efter en anden type serveringsinventar, foreslår vi Metro Utility-vogne

Du kontakter os via disse kontaktoplysninger.

PDF PB.BAKKEVOGN
PDF Salgs- og leveringsbetingelser